Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bilapss: "Ceru spēlēt vēl četrus gadus"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bilapss: "Ceru spēlēt vēl četrus gadus"
ASV izlases galvenais treneris Maiks Kžiževskis un Čonsijs Bilapss.
Foto: AP/Scanpix.

NBA kluba Denveras ''Nuggets'' un ASV vīriešu valstsvienības saspēles vadītājs Čonsijs Bilapss atklājis, ka viņš profesionālā līmenī vēlētos spēlēt vēl četrus gadus, raksta laikraksts ''Denver Post''.

''Es ceru spēlēt vēl četrus gadus un vēlos to izdarīt tā, lai tas paliktu atmiņā. Es vēlos aiziet kā uzvarētājs, vēlos aiziet, būdams virsotnē. Un es to vēlos paveikt kopā ar Denveras ''Nuggets'','' sacīja 33 gadus vecais Čonsijs Bilapss, kurš patlaban kopā ar ASV vīriešu basketbola izlasi gatavojas pasaules čempionātam Turcijā.

Bilapsam septembrī apritēs 34 gadi, un savā 13 gadus ilgajā NBA karjerā pieredzējušais saspēlnieks vidēji guvis 15,4 punktus, atdevis 5,6 rezultatīvas piespēles un savācis trīs atlēkušās bumbas. Bilapsam ar Denveru ir spēkā līgums vēl uz divām sezonām (par attiecīgi 13 un 14 miljoniem USD), un, kā uzsver NBA eksperti, vienīgais veids, kā Denveras klubs var saglabāt izredzes uz Bilapsa paturēšanu, ir līguma pagarināšana ar uzbrucēju Karmelo Entoniju.

Izmantotie resursi:
Home - The Denver Post

 +18 [+] [-]

, 2010-08-22 18:57, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Komandas speleetaajs tieshi Baronā taads nodereetu!
emm, shitie tie juusu jocinji par baronu utt, nu nav vairs smiekliigi,katraa rakstaa atrodas kaads gudrinieks, ka shitaadu sviestu uzraksta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2010-08-22 19:05, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Komandas speleetaajs tieshi Baronā taads nodereetu!
nesaprotu,ko visi to baronu un vefiņu uzreiz piemin..pašiem nav jau apnicis? katrā rakstā,kur tiek runāts par spēlētāju un klubu,uzreiz spraust iekšā ''uz baronu'',''vefiņš jau gaida'' u.t.t. paliek jau pārāk tizli,katrā rakstā jau..

  +4 [+] [-]

, 2010-08-22 19:43, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Komandas speleetaajs tieshi Baronā taads nodereetu!
izdomaa kautko jaunu.mes visi labi zinam ka Barons nevaretu atlauties Bilapsu.Bilapsa vienas sezonas alga ir lielaka neka visu Latvijas kluvu budzets.tapec doma logiski !!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-08-22 19:44, pirms 14 gadiem
Brand87 rakstīja: Ļoti patīk kā viņš spēlē.
vinsh ir ka Valeiko gudrs speletajs.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-22 23:39, pirms 14 gadiem
gateens rakstīja: emm, shitie tie juusu jocinji par baronu utt, nu nav vairs smiekliigi,katraa rakstaa atrodas kaads gudrinieks, ka shitaadu sviestu uzraksta...
Es neteicu, ka viņu vajag, bet ka viņš nodereetu Baronaa.