Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" uzbrucējs Beglijs treniņspēlē Orlando atkal iedzīvojas savainojumā un noslēdz sezonu

Agris Suveizda

"Kings" uzbrucējs Beglijs treniņspēlē Orlando atkal iedzīvojas savainojumā un noslēdz sezonu
Mārvins Beglijs. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sakramento "Kings" pavēstījusi, ka 21 gadu vecajam spēka uzbrucējam Mārvinam Beglijam sezona ir beigusies kārtējā savainojuma dēļ.

"19. jūlijā komandas iekšējās treniņspēles laikā "Kings" uzbrucējs Mārvins Beglijs guva labās kājas savainojumu. Magnētiskā rezonanse apstiprināja laterālo saites sastiepumu. Komanda pieņēma lēmumu nesūtīt viņu laukumā sezonas atlikušajā daļā," sacīts komandas paziņojumā, piebilstot, ka Beglijam vajadzētu pilnībā atlabt līdz nākamajai sezonai.

Beglijs dažādu savainojumu dēļ šosezon aizvadīja tikai 13 spēles, sešreiz izejot pamatsastāvā un vidēji 25,7 minūtēs sakrājot 14,2 punktus un 7,5 atlēkušās bumbas. 2018. gada drafta otrais numurs debijas sezonā sāka četras no 62 cīņām un vidēji 25,3 minūtēs tika pie 14,9 punktiem un 7,6 atlēkušajām bumbām. Sakramento "Kings" ar bilanci 28-36 ieņem 11. vietu Rietumu konferencē un no astotās pozīcijas īpašnieces Memfisas "Grizzlies" atpaliek par četrām uzvarām.

Atgādinām, ka personisku iemeslu dēļ šonakt Orlando pameta spēcīgās Losandželosas "Clippers" sākumsastāva saspēles vadītājs Patriks Beverlijs, kurš vidēji 27,1 minūtē atzīmējies ar 7,9 punktiem, 5,4 atlēkušajām bumbām un 3,7 rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr "Clippers" konkurentes Losandželosas "Lakers" aizsargs Alekss Karūzo nolēmis tomēr atteikties no māsas kāzu apmeklēšanas, lai pēc tam nebūtu jāriskē ar 10 dienu karantīnas periodu, atgriežoties Orlando. 26 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs šosezon ir sācis vienu no 58 spēlēm un vidēji 17,8 minūtēs ticis pie 5,4 punktiem, 1,9 atlēkušajām bumbām un 1,8 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/kings/news/marv...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-22 15:51, pirms 4 gadiem
Paldies par rakstu par Begliju, bet varēja arī vairāk ko par Beverliju, kurš tomēr lielāka zvaigzne, lielākā komandā un tiešs Mavericks konkurents Play-off.