Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" turpina pārbūvi un iemainīto Krisu Polu aizsūta uz Goldensteitas "Warriors"

Agris Suveizda

"Wizards" turpina pārbūvi un iemainīto Krisu Polu aizsūta uz Goldensteitas "Warriors"
Kriss Pols pret Džordanu Pūlu. Foto: AP/Scanpix

Bredliju Bīlu, Kristapu Porziņģi un pagaidām arī Kailu Kuzmu zaudējusī Nacionālās basketbola asociācijas komanda Vašingtonas "Wizards" vienojusies par vēl vienu maiņas darījumu – šoreiz ar 2022. gada čempioni Goldensteitas "Warriors", ziņo ESPN un The Athletic.

Vašingtonas "Wizards" šķirsies no Bīla darījumā iemainītā Krisa Pola un pretī iegūs Džordanu Pūlu, Raienu Rolinsu, aizsargātu drafta pirmās kārtas izvēli 2030. gadā un otrās kārtas izvēli 2027. gadā. Polam četru gadu līgumā par 120 miljoniem vēl ir atlikušas divas sezonas, taču nākamā – daļēji garantēta un aiznākamā – negarantēta. Pūlam savukārt tūliņ stāsies spēkā oktobrī parakstītais četru sezonu līgums par 128 miljoniem ASV dolāru.

2019. gadā ar 28. numuru draftētais Pūls ar produktīvu sniegumu pirms gada palīdzēja "Warriors" izcīnīt titulu, vasarā saņēma sitienu treniņā no Dreimonda Grīna, bet rudenī pagarināja līgumu. Nu abu komandā gan vairs nav, vismaz pagaidām – Grīns ir atteicies no līguma pēdējā gada, taču varētu palikt komandā ar citu līgumu. 24 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs Pūls šosezon sāka 43 no 82 spēlēm un vidēji 30,0 minūtēs tika pie 20,4 punktiem, 4,5 rezultatīvām piespēlēm, 2,7 atlēkušajām bumbām un 3,1 kļūdas. 20 gadus vecais aizsargs Rolinss, kurš pirms gada tika draftēts ar 44. numuru, debijas sezonā aizvadīja 12 spēles un 5,2 minūtēs guva 1,9 punktus.

38 gadus vecais 12 Zvaigžņu spēļu dalībnieks Pols turpina medīt pirmo NBA titulu un karjerā ir spēlējis Ņūorleānas "Hornets", Losandželosas "Clippers", Hjūstonas "Rockets", Oklahomsitijas "Thunder" un Fīniksas "Suns". 2005. gadā ar ceturto numuru draftētais saspēles vadītājs šosezon 59 spēlēs un 32,0 minūtēs sakrāja 13,9 punktus, 8,9 rezultatīvas piespēles, 4,3 atlēkušās bumbas, 1,5 pārtvertas bumbas un 1,9 kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...
https://twitter.com/wojespn/status/...

  +2 [+] [-]

, 2023-06-22 22:54, pirms gada
Interesantu kursu uzņēmusi Wizards
Ja nevar par labiem spēlētājiem dabūt pikus tad vismaz par sliktiem kontraktiem var

  +1 [+] [-]

, 2023-06-22 23:36, pirms gada
Ja kāds var izskaidrot, lūdzu izskaidrojat, kāda jēga Warriors bija veikt šo darījumu, tikai lai atbrīvotu naudu?

  +2 [+] [-]

, 2023-06-22 23:49, pirms gada
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Ja kāds var izskaidrot, lūdzu izskaidrojat, kāda jēga Warriors bija veikt šo darījumu, tikai lai atbrīvotu naudu?
Vienkāršākais Poole vai Green bija jābūt prom. Otrs vienkāršākais, GSW ies pēc titula, kamēr Karijs ir vēl praimā. Pārējo var tikai spekulēt, bet priekš WSH labs trade

  -2 [+] [-]

, 2023-06-23 00:00, pirms gada
Tā pat nesaprotu Pūls aiztreidots OK... Tālak Karijs-Pols
Klejs-Pejtons II
Wiggins-Moody
Grīns?- Kuminga
Lūnijs-? Vajag centru!!! Bet kas ar algām, tās ir briesmas, šiem startā iet top čaļi kā Wigg un Klejs citiem kā POR-DET-WASH utt. tie būtu komamdas līderi un pelnītu to pašu, garlaicīgi, jo NBA nav baigā konkurence, šogas vienīgi pabrīnijos par Heat, bet nu finālā tā pat pļekš, gadās ērti un nērti pretinieki... Net nedaudz kaitina Warriors...

  +2 [+] [-]

, 2023-06-23 00:08, pirms gada
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Tā pat nesaprotu Pūls aiztreidots OK... Tālak Karijs-Pols
Klejs-Pejtons II
Wiggins-Moody
Grīns?- Kuminga
Lūnijs-? Vajag centru!!! Bet kas ar algām, tās ir briesmas, šiem startā iet top čaļi kā Wigg un Klejs citiem kā POR-DET-WASH utt. tie būtu komamdas līderi un pelnītu to pašu, garlaicīgi, jo NBA nav baigā konkurence, šogas vienīgi pabrīnijos par Heat, bet nu finālā tā pat pļekš, gadās ērti un nērti pretinieki... Net nedaudz kaitina Warriors...
Veci, sorry, es nevaru tik sīki aprakstīt, varu tikai pateikt, ko esmu lasījis, dzirdējis un savu viedokli.

Nav teikts, ka CP3 paliek GSW, jauns GM veic darījumus, atdeva divus pikus nākotnē, kas var sāpēt, bet ja ir vēl doma par titulu, tad manuprāt ir divi varianti - CP3 ar savu lomu un spēli to komandu padarīs labāku ir C/PF vai nav (kurā Looney un Grīns būtu specifiski), otrs - CP3 atkal tiek aizmainīts pret kko, ko es nezinu. ANyway šī offseason jau ir jautra un sezona būs vēl labāka.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-23 08:49, pirms gada
paldies Wizards par to, ka deva iespēju KP6 atgūt spēles garšu un uzlabot statistiku, bet nu šī komanda ar jaunā menedžmenta palīdzību ir pilnībā nojaukta. Nu, lai tā arī būtu, visu gaišu Wizards, mana uzmanība tagad Bostonai un OKC.

     [+] [-]

, 2023-06-23 09:21, pirms gada
Pols kā bumbiņa tiek ripināts pa komandām.
Prātīgi ka GSW no Pūla tika vaļā - vismaz apjēdz ka ap to čali nevarēs izveidot nākotni.
Bet Wizardi varbūt nākamo Bīlu dabūja.

     [+] [-]

, 2023-06-23 09:34, pirms gada
Pūls pirmais ko pēc maiņas izdarīja - visos soctīklos atrakstījās no Grīna

     [+] [-]

, 2023-06-23 09:35, pirms gada
Jā šādu mainju es negaiďīju. GSW tīri tika valjā no Pūla līguma. Labs darījums Wizards. Un nebrīnīšos, ja Pūls šosezon sāks lieliski spēlēt. Jo blakus vairs nebūs Grīns. Tādu mainju jau pēc incidenta vajadzēja veikt. Tad par to nebūtu asseti jāzaudē. Tāpēc GM bija jāatkāpjās.

     [+] [-]

, 2023-06-23 11:22, pirms gada
Pūls ir viens no sliktākajiem kontraktiem līgā, es nezinu ko viņi domāja, par vienu sezonu kur palīdzēja tikt pie titula iedod 130 miljonus uz 4 sezonām... Nav jau tā ka viņš būtu bomzis, bet es teiktu ka viņš ir 15-20 miljonu spēlētājs, rēķinot ka viņš ir volume shooter un aizsardzībā sačko. Vēl jau jauns, var kaut kas izveidoties, bet nu GSW labi ka tika vaļā.