Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bērds: "Indianas lielākā problēma ir aizsardzība"

Andrejs Siliņš

Bērds: "Indianas lielākā problēma ir aizsardzība"
Larijs Bērds
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Indianas "Pacers" basketbola operāciju prezidents jeb vienkārši ģenerālmenedžeris Larijs Bērds uzskata, ka lielākā komandas problēma aizvadītajā sezonā bijusi aizsardzība.

"Domāju, ka visas problēmas sākas aizsardzībā," sacīja Bērds. "Punktus mēs gūsim, bet aizsardzība ir tā lieta, pie kā mums jāstrādā, lai, cerams, kļūtu labāki nākamsezon." Nepiekrist nevar - "Pacers" aizvadītajā regulārajā sezonā vidēji spēlē ielaida ap 106 punktiem, kas bija piektais sliktākais rādītājs starp visām līgas komandām. Galvenais treneris Džims O'Braiens jau paspējis pavēstīt, ka vēlas atlētiskākus spēlētājus, lai uzlabotu aizsardzību.

"Kad es biju komandas treneris, mēs nebijām ne ātrākā, ne pēc spēka spēcīgākā komanda, bet mans asistents Diks Hārters paveica teicamu darbu, liekot puišiem spēlēt aizsardzībā," atminējās Bērds. "Uzskatu, ka arī šajos spēlētājos ir vairāk nekā viņi rāda šobrīd. Varbūt jāizmaina kaut kas taktikā, tas viss paliek trenera ziņā. Savu redzējumu uz lietām pastāstīšu Džimijam, jo acīmredzams, ka mums jākļūst spēcīgākiem. Ja būsim labāki aizsardzībā, uzvarēsim vairāk spēlēs."

Izmantotie resursi:
indystar.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 14:44, pirms 15 gadiem
njaa larijs tas tik bij kapaataajs

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 14:56, pirms 15 gadiem
iisteniba Larijs arii bija loti labs treneris...mani izbriina ka vinsh pats neuznjemaas trenera amatu Indiana
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja