Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

O'Nīls pēc karjeras sevi redz darbā televīzijā

Andrejs Siliņš

O'Nīls pēc karjeras sevi redz darbā televīzijā
Šakils O'Nīls
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas "Cavaliers" centra spēlētājs Šakils O'Nīls atzinis, ka pēc spēlētāja karjeras beigām vēlas strādāt televīzijā par spēļu analizētāju.

Kā jau ierasts, O'Nīls mērķē augstu un nav gatav ssamierināties ar darbu tikai ESPN, TNT vai NBA TV: "Domāju par to, ka varētu kļūt par pirmo, kurš izveido spēlētāju ekspertu paneli. Man ir apnicis klausīties komentārus no puisiem, kas paši nav spēlējuši [basketbolu]. Man patīk skatīties amerikāņu futbola studijas, kurās ir puisi, kas paši ir spēlējuši, respektē spēli un saprot to. Kad klausos komentārus, vēlos dzirdēt speciālista viedokli nevis kāda viedokli, kurš tikai domā, ka zina."

O'Nīls šovasar pievienojās "Cavaliers" un atzinis, ka ir gatavs uzspēlēt vēl vairākas sezonas. Iepriekš, spēlējot Fīniksas "Suns" rindās, varenais centrs paziņoja, ka nespēlēs ilgāk par diviem gadiem un uzsaka dienu atskaiti līdz savas karjeras beigām. Tāpat O'Nīls savbulaik paziņojis, ka pēc karjeras beigām kļūs par policistu, bet tagad vairākās mākslas filmās filmējušā basketbolista domas kārtējo reizi mainījušās.

Izmantotie resursi:
cleveland.com

     [+] [-]

, 2009-10-21 00:10, pirms 15 gadiem
vairākas nodarbes, tas ir labi! vismaz malā nesēdēs

  +4 [+] [-]

, 2009-10-21 00:11, pirms 15 gadiem
autor kļuudas, kļūdas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-21 19:17, pirms 15 gadiem
Atceros,ka viņš teica,ka pēc karjēras beigām vēlējās kļūt par policistu..
Nu,bet tas bija pirms pāris gadiem,domas mainās..