Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fīniksa un Ņūorleāna izvēlas ģenerālmenedžerus

Fīniksa un Ņūorleāna izvēlas ģenerālmenedžerus
Lons Babijs (pa vidu)
Foto: azcentral.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Hornets" ģenerālmenedžera amatā iecēlis Delu Dempsu, kurš līdz šim strādāja Sanantonio, bet Fīniksas "Suns" līdzīgā amatā iecēlis basketbola aģentu Lonu Babiju.

Līdzšinējais Sanantonio "Spurs" kluba viceprezidents basketbola jautājumos Dels Dempsijs turpmāk būs atbildīgs par Ņūorleānas "Hornets" darījumiem, jo iecelts kluba ģenerālmenedžera amatā. Dempss aizvietos Džefu Boueru, kurš bija viņa priekštecis "Hornets" klubā. Bouers aizvadīto sezonu noslēdza arī kā "Hornets" pagaidu galvenais treneris, bet turpmāk Ņūorleānas klubā viņš vairs nestrādās.

Iespējams, ģenerālmenedžera maiņa Ņūorleānā veikta, lai izpatiktu Krisam Polam, kurš vēlas agresīvākus darījumus no kluba puses, lai tas būtu konkurētspējīgs. Interesanti, ka Dempss savulaik bija komandas biedrs jaunajam "Hornets" trenerim Montijam Viljamsam. Abi 1995./1996. gada sezonā bija Sanantonio "Spurs" sastāvā. Piedāvājums no Ņūorleānas Dempsijam nebija vienīgais, jo ģenerālmenedžera vietā viņu gribēja arī Fīniksas "Suns".

Pēc šīs sezonas Fīniksu pameta Stīvs Kers, kurš strādāja par ģenerālmenedžeri. Tagad jāmeklē aizvietotājs un lai to paveiktu iecelts prezidents basketbola jautājumos. Tas būs līdzšinējais basketbola aģents Lons Babijs, kurš savu jauno darbu nosaucis par mūža iespēju. Babijs bijis aģents tādiem spēlētājiem kā Tims Dankans, Rejs Alens un pašreizējiem "Suns" basketbolistiem Grantam Hilam un Hedo Turkoglu.

Izmantotie resursi:
New Orleans, LA Local News, Breaking News,...
Arizona Local News - Phoenix Arizona News -...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-21 21:53, pirms 14 gadiem
Šķiet Hornets būs dabūjuši labu čali... Spurs menedžments ir viens no, ja ne labākais visā līgā - 4 tituli, kuru izcīnīšanai klubs praktiski nekad nebija spiests pārkāpt algu griestus, jo vadība vienmēr prata veiksmīgi komplektēt sastāvu ar maiņām vai draftu.

Ja Dempsijs būs bijis labs skolnieks, tad viņam ir visas iespējas būt veiksmīgam Hornetos.