Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Aiversons sezonu sāks kā rezervists

Andrejs Siliņš

Aiversons sezonu sāks kā rezervists
Alens Aiversons (pa vidu)
Foto: AP/Scanpix

Alena Aiversona murgi turpinās - nonākušu jaunā komandā, basketbolistu atkal sēdina uz beņķa. Memfisas "Grizzlies" galvenais treneris Laionels Holinss pavēstījis, ka spožā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) zvaigzne sezonu saks rezervista lomā.

"Viņam nav bijusi iespēja sevi parādīt," savu lēmumu paskaidro treneris. "Kad viņs atgriezīsies, būs krietni iepalicis no pārējās komandas sagatavošanās posmā. Līdz ar to, kad viņš būs gatavs spēlēt, viņa spēles laiks būs ierobežots." Aiversons savainojuma dēļ joprojām nevar darboties kopa ar pārējo komandu, un basketbolists trenējas individuāli.

Kā zināms, pagājušajā sezonā pēc aizmainīšanas uz Detroitas "Pistons" Aiversons nespēja iekarot komandas vadības simpātijas un tika nosēdināts rezervē, ar ko kādreiz tik spožajai zvaigznei bija grūti samierināties. Sezonas beigās Aiversons it kā savainojuma dēļ pārtrauca spēlēt vispār, lai gan tika runāts, ka spēlētājs vienkārši nevar samierināties ar samazināto lomu komandas spēlē.

Izmantotie resursi:
commercialappeal.com

  +5 [+] [-]

, 2009-10-20 23:42, pirms 15 gadiem
Aiverson-Eiropā Tev nebūs jāsāk no beņķa-turklāt maksās a smuki! Brauc tuvāk mums...

  +5 [+] [-]

, 2009-10-20 23:43, pirms 15 gadiem
Nu jā, šeit gan viņam nevajadzētu sūdzēties, nekas gan jau iekaros vietu sākunsastāvā, ja būs labā formā

 +11 [+] [-]

, 2009-10-20 23:48, pirms 15 gadiem
Nu domāju, ka ''The Answer'' šogad būs Grizzlies līderis, jo tomēr mēs runājam par AIVERSONU. Nu lai cik sūdīgi viņš aizvadija pagājušo sezonu, tomēr esmu par 100% pārliecināts, ka viņš šosezon mirdzēs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-10-21 00:29, pirms 15 gadiem
Grand master flash rakstīja: Nu domāju, ka ''The Answer'' šogad būs Grizzlies līderis, jo tomēr mēs runājam par AIVERSONU. Nu lai cik sūdīgi viņš aizvadija pagājušo sezonu, tomēr esmu par 100% pārliecināts, ka viņš šosezon mirdzēs!
cerams, citādi bēdīgi skatīties, nekādu labu ziņu Aiversona sakarā pēdējā laikā

  -3 [+] [-]

, 2009-10-21 08:03, pirms 15 gadiem
viedoklis rakstīja: Aiverson-Eiropā Tev nebūs jāsāk no beņķa-turklāt maksās a smuki! Brauc tuvāk mums...
Mēs tiešām viņu novērtētu!!
Bet nesaprotu vienalga, kā viena no līgas vājākajām komandām var "THE ANSWER" nosēdināt uz soliņa....

     [+] [-]

, 2009-10-21 08:30, pirms 15 gadiem
sidlU rakstīja: Mēs tiešām viņu novērtētu!!
Bet nesaprotu vienalga, kā viena no līgas vājākajām komandām var "THE ANSWER" nosēdināt uz soliņa....
Tomēr tas ir NBA, kur nav vāju komandu un tas vairs nav tas "THE ANSWER", ko mēs kādreiz redzējām, vecums nenāk viens!

     [+] [-]

, 2009-10-21 10:25, pirms 15 gadiem
viss no vinja pasha atkariigs.. zinot kaads vinjam ir raksturs(sakaraa ar visaadiem skandaaliem), drozhvien pasham gruuti pienjemt, ka vinju vairs iisti negrib neesaat uz rokaam, jo sniegums vairs nav taads, lai to dariitu.. domaaju, ka vadiiba riikojas pareizi un Iversonam ir jaapaliek nba un jaaparaada visiem kas ir crossover!

  -2 [+] [-]

, 2009-10-21 11:02, pirms 15 gadiem
mjaa...vai tiešām Aivariņš atkal tiks piečakarēts?! negribētos ticēt! tomēr, ja tā patiešām ir, tad tik pat labi kā rezervists viņš varētu spēlēt arī komandā, kura reāli cīnīsies par gredzeniem, nevis Grizlijos, kuriem mērķis varētu būt nepalikt pēdējiem līgā... bet tad jājautā - vai maz čempionu gredzens Aiversonam ir tik svarīgs?! man domāt, ka nē, respektivi - tas ir kkur aiz maksimāli liela algas čeka un labas personiskās statistikas!

     [+] [-]

, 2009-10-21 12:59, pirms 15 gadiem
hell no!!!
ja A.I. tam netiks paari ...visticamaak karjera buus galaa!!

     [+] [-]

, 2009-10-21 19:59, pirms 15 gadiem
sidlU rakstīja: Mēs tiešām viņu novērtētu!!
Bet nesaprotu vienalga, kā viena no līgas vājākajām komandām var "THE ANSWER" nosēdināt uz soliņa....
Viņš ir izlaidis visas pirmsezonas spēles, ja nemaldos, tāpēc nav brīnums, ka viņš ir nosēdināts uz beņķa. Sastāvā jau ir pietiekoši daudz skoreru bez viņa - Mejo, Gejs un Rendolfs, tātad neparkādu miedzēšanu un atdzimšanu nevar būt runa. Vēlpietam AI vairs nav tik labs kā savos zieda laikos, ar to vien, ka viņš ir zvaigzne, viņam nepietiks, lai bez preseason spēlēm tiktu pamatā, pat tādā komandā kā Grizzlies, kur kā otrs PG ir Konlijs, kurš nebūt no sliktākajiem līgā...

     [+] [-]

, 2009-10-24 12:51, pirms 15 gadiem
te jau smird pēc holivudas filmas, kur viss vienmēr beidzas labi!