Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kura komanda iegūs Fernandezu?

Andrejs Siliņš

Kura komanda iegūs Fernandezu?
Rūdijs Fernandezs
Foto: AP/Scanpix

Kamēr Spānijas basketbola spīdeklis Rūdijs Fernandezs pavēstījis, ka vēlas atgriezties Eiropā, Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Portlendas "Trail Blazers" vadībai jātiek skaidrībā - uz kuru komandu uzbrucēju aizmainīt? Pieprasījums ir liels.

Pats Fernandezs ne reizi vien raucis pieri, vaicāts par gaitām aiz okeāna, norādot, ka īsti nevar pierast pie Amerikas kultūras un basketbola īpatnībām un labprāt atgrieztos Eiropā. Protams, saausījās Eiropas grandi un Madridē un Pirejās bija gatavi maksāt Rūdijam milzu naudas summas, lai uzbrucējs pārstāvētu šo pilsētu lielklubus. Tomēr pagaidām tas nav iespējams, jo Fernandezam ir spēkā esošs līgums ar "Trail Blazers" līdz pat 2013. gadam, taču pašam spēlētājam būs iespēja atteikties no līguma jau pēc gaidāmās sezonas.

Augusta ieskaņā Fernandezs pavēstīja, ka vēlas tikt aizmainīts, sak, varbūt pie nekomfortablās izjūtas vainīga organizācija, nevis visa līga. Fernandeza talantu nevar nepamanīt un īpašu interesi par spēlētāju izrādījušas trīs vienības - Čikāgas "Bulls", Bostonas "Celtics" un Ņujorkas "Knickerbockers". Ja pirmās divas vienības par Rūdiju gatavas atdot nākamā gada drafta pirmo izvēli, tad "Knicks" šauj ar citādu pulveri - ņujorkieši pretī piedāvā Vilsonu Čendleru

Ņujorka nemaz pēc noteikumiem nedrīkst divus gadus pēc kārtas palikt bez pirmās drafta izvēles, tā kā šāda opcija viņiem nav, jo šīs vasaras tiesības uz jauno spēlētāju "Knicks" jau bija aiztirgojuši iepriekš. Starp citu, "Knicks" nebūs pirmās drafta izvēles arī 2012. gadā, jo arī tās jau atdotas. Protams, ja nekas nemainīsies. Ņujorkā gan cilvēki nav muļķi - atgriežoties pie Fernandeza jautājuma, "Knicks" pieļauj iespēju aizmainīt Čendleru uz citu klubu pret pirmo drafta izvēli, tādējādi tiekot pie vienas liekas izvēles, ko varētu aiztirgot pret Fernandezu.

Uz kuru komandu pārcelsies Fernandezs?

  • 78

  • 26

  • 16

  • 15


  -2 [+] [-]

, 2010-08-20 20:08, pirms 14 gadiem
gribētos viņu redzēt Čikāgā
Slēpts komentārs: airjordan

 +18 [+] [-]

, 2010-08-20 20:13, pirms 14 gadiem
airjordan rakstīja: BAROONS RIIGA!
Iegādāsies Rūdiju, bankrotēs un pazudīs no zemes virsas tavs "Barons Rīga"...
Slēpts komentārs: airjordan

  -2 [+] [-]

, 2010-08-20 20:22, pirms 14 gadiem
Es Portlendas vietā īpaši nesteigtos un nemaz nepārdotu šo - tā teikt šitādas 'zvaigznes' bišk jau vajag pārmācīt, lai viņš pasēž 2 gadus Eiropā neko nedarot (jo kamēr līgums ar Portlendu, citu līgumu jau slēgt nevar) un tad, lai dara ko grib. Galu galā, piedāvājumi par Fernandezu ir visai daudz, taču ļoti iespējams pēc viņa izteikumiem presē daudzas komandas var arī nobīties - kāpēc gan viņiem būtu vajadzīgs spēlētājs, kas atkal varētu sākt dumpoties, kad viņu kkas neapmierinās. Tā ka ja maiņa nenotiks, tad Rudijs varēs pats kost savos pirkstos par savu 'lielo muti' (tur gan varbūt arī Aģents vainīgs). Būtu klusām kluba iekšienē visu mēģinājis atrisināt, gan jau būtu sen aizmainīts.

  +8 [+] [-]

, 2010-08-20 20:34, pirms 14 gadiem
airjordan rakstīja: a tev gadijumaa nav po*uj??
Ja godīgi - ir!

 +23 [+] [-]

, 2010-08-20 20:42, pirms 14 gadiem
Laikam, visprātīgākais variants ir Ņujorka, jo tā būs vienīgā reālā vieta, kur viņš varētu tik pie pietiekama spēles laika. Bostonā mainītu Alenu, bet Čikāgā ir Korvers un Brūvers! Šajos klubos noteikti būtu neapmierināts ar spēles laiku, bet Ņujorkā Meisonu un Duglasu ir reālāk izkonkurēt !

  +1 [+] [-]

, 2010-08-20 20:46, pirms 14 gadiem
vispar Olympiacos varetu panemt Fernandezu ja bus labaks piedavajums ,jo J-Chill aizgaja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-20 20:56, pirms 14 gadiem
airjordan rakstīja: a tev gadijumaa nav po*uj??
Slavenais fonofest'a video teiciens : D

  +5 [+] [-]

, 2010-08-20 21:08, pirms 14 gadiem
skype rakstīja: vispar Olympiacos varetu panemt Fernandezu ja bus labaks piedavajums ,jo J-Chill aizgaja
J-chill ? klau čali Tev vajag iemācīties kā notiek iesauku radīšana, jo Tev NATRUĀLI NESANĀK !!

 +10 [+] [-]

, 2010-08-20 22:22, pirms 14 gadiem
airjordan rakstīja: BAROONS RIIGA!
BARONS IR SŪDS. BK VENTSPILS LABĀKIE