Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Meisons nepaliks Oklahomsitijā

Meisons nepaliks Oklahomsitijā
Desmonds Meisons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs uz nākamo sastāvu nepaturēs uzbrucēju Desmondu Meisonu, ar kuru netiks pagarināts līgums.

Kā atklājis Desmonda Meisona aģents Rodžers Montgomerijs, tad abas puses nav spējušas vienoties par jaunā līguma nosacījumiem un spēlētāja lomu nākamās sezonas komandas modelī. "Desmonds nav gatavs uz pazemināšanu par vienkārši līdzjutēju un tikai tādu, kas pamāca jaunos spēlētājus. Viņam pašam ir vēl iekšā. Viņam ir 31 gads un vēl daudz kas padarāms šajā līgā," tā spēlētāja aģents.

Pēc dažādu avotu informācijas abas puses nespēja vienoties par jaunā līguma termiņu. Meisona puse vēlējās vairāku gadu līgumu, bet "Thunder" bija gatavi piedāvāt tikai līgumu uz vienu gadu. Pagājušajā sezonā Meisons piedalījās 39 spēlēs, sezonas otro pusi izlaižot ceļgala savainojuma dēļ. Meisons vidēji spēlē guva 7,5 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. 2001. gada NBA "Slam Dunk" konkursa čempions līgā pavadījis deviņus gadus, kopā nospēlējot 638 regulārās sezonas spēles, kurās vidēji guvis 12,2 punktus un izcīnījis 4,5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
newsok.com

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 12:25, pirms 15 gadiem
Da nav jau viņš nemaz viņiem nepieciešams...

  +1 [+] [-]

, 2009-08-20 12:49, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Da nav jau viņš nemaz viņiem nepieciešams...
Pilnīgi piekrītu, ar dankošanu Tu komandai nekļūsti lietderīgāks.

     [+] [-]

, 2009-08-20 14:55, pirms 15 gadiem
Tur jau puse ir dankeri
Sakot ar Vestbruku un vel parejiem