Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gārnetam šonedēļ tiks veikta operācija

Andrejs Siliņš

Gārnetam šonedēļ tiks veikta operācija
Kevins Gārnets
Foto: AP

Sezona Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubam Bostonas "Celtics" beigusies, bet vienam no komandas superzvaigznēm Kevinam Gārnetam šonedēļ gaidāma savainotā labās kājas ceļgala operācija, kas pēc tam prasīs ieguldīt darbu rehabilitācijas procesā.

Labās kājas ceļgala savainojums liedza Gārnetam piedalīties 24 regulārās sezonas spēlēs, kā arī visā izslēgšanas turnīrā. Tas Bostonai bija liels trieciens, taču komanda godam pārvarēja pirmo kārtu un smagi cīnījās arī Austrumu pusfinālā, kur gan atzina Orlando "Magic" pārākumu. Sākotnēji operācija bija ieplānota jau sezonas laikā, taču to pārcēla cerībā, ka Gārnets varētu palīdzēt komandai izslēgšanas mačos.

Pirmo reizi karjerā Gārnets gulsies zem skalpeļa, lai operētu ceļgalu. "Celtics" galvenais treneris Doks Riverss uzskata, ka Gārnetam nevajadzēs daudz laika, lai atgūtos pilnībā, bet kluba vadība ir pārliecināta, ka Gārnets būs pilnībā gatavs uzsākt nākamo sezonu.

Izmantotie resursi:
boston.com

  +2 [+] [-]

, 2009-05-20 11:53, pirms 15 gadiem
Nu jācer, ka KG atveseļosies pilnībā, jo Ķelti bez viņa, tomēr ir stipri vājāki, it īpaši aizsardzībā un grozu tuvumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja