Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Čo kļūst par "Trail Blazers" ģenerālmenedžeri

Čo kļūst par "Trail Blazers" ģenerālmenedžeri
"Blazers" galvenais treneris Neits Makmilans
Foto: AFP/Scanpipx

Par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Portlendas "Trail Blazers" jauno ģenerālmenedžeri iecelts Ričs Čo, kurš pēdējās deviņas sezonas ir pavadījis Oklahomsitijas "Thunder" sistēmā.

Čo pēdējās deviņas sezonas bija strādājis Oklahomā par asistentu klubam. Šajā organizācijā 44 gadus vecais Čo ieradās, kā medicīniskā personāla pārstāvis, bet spēja iekarot uzticību un iegūt augstāku amatu.

"Mēs visi zinām, ka Ričs ir ne tikai kvalificēts speciālists, bet arī ļoti labs cilvēks," jauno ģenerālmenedžeri slavēja kluba prezidents Lerijs Millers, "viņš ir pazīstams ar savu spēju patiesi komunicēt ar cilvēkiem. Ričs lieliski iederēsies gan mūsu organizācijā, gan Portlendas pilsētā. Mēs esam sajūsmināti par viņa pievienošanos "Trail Blazers"."

Līguma nosacījumi netika atklāti. Čo aizvietos Kevinu Pričārdu, kurš palīdzēja komandai atbrīvoties no tās sliktās slavas (agrāk saukti par "Jail Blazers" - aut.), bet neilgi pirms drafta ceremonijas atstāja savu amatu.

"Viņš ir viens no mērķtiecīgākajiem darboņiem NBA pēdējās sezonās," pavēstīja "Blazers" galvenais treneris Neits Makmilans, "viņš var paveikt lielas lietas. Mūsu nākamais darbs būs treneru korpusa nokomplektēšana, kura galīgo sastāvu paziņosim šīs nedēļas laikā."

Izmantotie resursi:
nba.com: NBA.COM - Where amazing happens.

     [+] [-]

, 2010-07-20 01:23, pirms 14 gadiem
Nu cerams, ka tas dos pozitīvu efektu! Trailblazers man jau patīk, tik varētu nākamsezon augstāk pakāpties!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-20 01:24, pirms 14 gadiem
Jacer ka saja sezona komandai nebus tik daudz traumu ka pedejas sezonas tas ir bijis. Tad ari bus iespejas paradit komandai savu potencialu pilna apjoma.