Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Denvera un Indiana spēlēs Taivānā

Juris Miņins
Juris Miņins

Denvera un Indiana spēlēs Taivānā
Denveras "Nuggets" un Indianas "Pacers" cīņa
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadība ir paziņojusi, ka vienu no gaidāmas sezonas pārbaudes spēlēm Denveras "Nuggets" un Indianas "Pacers" aizvadīs Taivānā.

Abu komandu spēle ir paredzēta 8. oktobrī un tā norisinās Taipejā, "Taipei Arena" arēnā. Līdz ar to Taipeja būs septītā Āzijas pilsēta, kurā ir notikusi kāda NBA spēle. Šāds līgas solis ir skaidrojams ar lielo basketbola popularitāti Āzijā un to, ka Taipejā, jau kopš 1997. gada, ir atvērts līgas pārstāvniecības ofiss.

Jāpiebilst, ka pēdējo gadu laikā Nacionālā basketbola asociācija visai aktīvi rīko spēles ārpus Ziemeļamerikas, tādējādi piesaistot aizvien lielāku auditoriju. Aizvadītajos divos gados nu jau par tradīciju ir kļuvusi NBA komandu tūre, jeb "NBA Europe Live Tour", kurā Ziemeļamerikas spēcīgākās basketbola līgas komandas tiekas ar Eiropas basketbola grandiem un paredzams, ka šāds pasākums notiks arī šoruden.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Denveras "Nuggets" rādīja visai atzīstamu spēli un prata "izsisties" līdz pat Rietumu konferences finālam, kurā gan, diemžēl, nācās piekāpties nākamajiem līgas čempioniem - Losandželosas "Lakers", bet Indianas "Pacers" regulāro sezonu noslēdza Austrumu konferences devītajā vietā un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: easports
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2009-06-19 22:45, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Kad vini speelees LatvijĀ?
nekad

  +8 [+] [-]

, 2009-06-19 22:58, pirms 15 gadiem
Man vienalga, kur Nuggets speelee....Vini labaakie!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-06-20 16:08, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: HĀĀ, te nu Tu kluudies.. ja kads LV klubs uzvarees eiroliigaa, tad vini skries palniigi ka izsalkushi....
tātad nekad

  +1 [+] [-]

, 2009-06-20 23:30, pirms 15 gadiem
PB41 rakstīja: tātad nekad
+1