Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī Odoms vēlas palikt ''Lakers''

Arī Odoms vēlas palikt ''Lakers''
Lamārs Odoms un Kobe Braients
Foto: AFP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Losandželosas ''Lakers'' basketbolists Lamārs Odoms izteicies, ka, līdzīgi kā Trevors Ariza, vēlas palikt komandā arī turpmāk. Zināms, ka no 1.jūlija abi basketbolisti kļūst par neierobežotajiem brīvajiem aģentiem.

Losandželosas ''Lakers'' šosezon finālā piecās spēlēs sērijā ar 4:1 pārspēja Orlando ''Magic'' un triumfēja NBA, kas tiem neizdevās pagājušajā sezonā, kur nācās atzīt ''Celtics'' pārākumu.

Pēc sezonas beigām divi ''Lakers'' basketbolisti, Trevors Ariza un Lamārs Odoms no 1.jūlija kļūst par neierobežotajiem brīvajiem aģentiem. Ariza jau iepriekš apgalvoja, ka vēlas arī turpmāk palikt ''Lakers. Arī Odoms izteicies līdzīgi: ''Ļoti vēlos, lai visi paliktu komandā. Mēs tikko uzvarējām čempionātā un es nevēlos redzēt kādu, dodoties prom. Cerams, komandas vadība spēs paturēt visus basketbolistus un arī es spēšu ātri vienoties ar klubu. Šis laiks nav no tiem vieglākajiem, jo finansiālā situācija ir nepateicīga. Es pieņemšu lēmumu, kas ir veiksmīgs arī manai ģimenei. Šobrīd man ir jāvelta neliela uzmanība arī savai ģimenei. Kopumā gan vēlos palikt Losandželosā, jo lai arī nācu laukumā no rezervistu soliņa, mēs uzvarējām čempionātā un tam nav vairs lielas nozīmes. Esmu tikai 29 gadus vecs un zinu, ka varu vēl labi spēlēt. Domāju, ka arī kluba vadība ir ieinteresēta, lai es paliktu un es to ļoti vēlos. Mums būs iespēja uzvarēt vēl vienu čempionātu un turpināt kļūt labākiem kā komandai. Ar šiem basketbolistiem mēs varam sasniegt ļoti daudz.''

Izslēgšanas cīņu laikā Lamārs Odoms kļuva par vienu no komandas labākajiem spēlētājiem, vidēji gūstot 12,3 punktus un izcīnot 9,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

Slēpts komentārs: wilwood

  +1 [+] [-]

, 2009-06-19 09:47, pirms 15 gadiem
Kuram ta negribētos palikt čempionu komandaa .

  +8 [+] [-]

, 2009-06-19 09:52, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: nu dod. Pelna miljonus a palicis parādā savai ģimenei. Muterīte drošvien ieslēdza lielās procentu likmes par noēsto pārtiku 29 gadu garumā.
nu vispār jau viņš domāja pavadit vairāk laika kopā ar ģimeni...

 +18 [+] [-]

, 2009-06-19 09:52, pirms 15 gadiem
Man lieka ''palicis parādā'' bija savādāk domāts...
Vairāk laika pavadīšana kopā ar ģimeni!

Tā vismaz es domāju!

 +11 [+] [-]

, 2009-06-19 09:56, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: nu dod. Pelna miljonus a palicis parādā savai ģimenei. Muterīte drošvien ieslēdza lielās procentu likmes par noēsto pārtiku 29 gadu garumā.
Nav grūti dzīvot ja visu uztver tik burtiski?
Slēpts komentārs: wilwood
Slēpts komentārs: wilwood

  +2 [+] [-]

, 2009-06-19 11:02, pirms 15 gadiem
Nu es arī labrāt gribētu redzēt visus vecos leikerus...bet laikam kādam no šiem superīgiem spēletājiem būs jāiet prom...

     [+] [-]

, 2009-06-19 13:20, pirms 15 gadiem
Arviz rakstīja: Kuram ta negribētos palikt čempionu komandaa .
Tieši manas domas. Gredzeni nekad nav par maz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja