Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients par Gazola iespējamo maiņu: "Nesaprotu šo sviestu"

Andrejs Siliņš

Braients par Gazola iespējamo maiņu: "Nesaprotu šo sviestu"
Kobe Braients nevēlas šķirties no Pau Gazola
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigzne Kobe Braients atzinis, ka neatbalsta Losandželosas "Lakers" vadības vēlmi aizmainīt vienu no komandas galvenajiem spēkiem zem groziem Pau Gazolu.

Gazols jau gandrīz tika aizmainīts, kad sezonas ievadā "Lakers" vienojās ar "Hornets" par Krisa Pola iegūšanu. Toreiz līgas komisārs Deivids Sterns apturēja šo darījumu, un Gazols palika Losandželosā. Atšķirībā no Lamara Odoma, kurš arī teju tika aizmainīts (un vēlāk arī patiešām tika aizmainīts), Gazols neuztvēra šo notikumu tik saasināti. Ja Odoms vairs neuzskatīja par nepieciešamību apmeklēt komandas treniņus, Gazols norādīja - "tas ir bizness, esmu daļa no tā" un turpināja savu ikdienu kā ierasts.

"Lakers" vadība gan turpina meklēt saspēles vadītāju, un ir gatavi šī mērķa labā ziedot Gazolu. Lai gan pats spāņu basketbolists turpina ieņemtajā stājā "mani tas netraucē", Braients uzskata pretēji - visas šīs runas noteikti atstājot ietekmi uz Gazola spēli laukumā. "Šīs bijušas vairākas emocionālas dienas," norādīja Braients. "Es personīgi nesaprotu šo sviestu. Bet tas ir tā, kā tas ir. Ir svarīgi, lai viņš saprot, ka mēs viņu atbalstām. Es pats viņu atbalstu īpaši. Vēlos, lai viņš dodas laukumā un rāda savu labāko sniegumu."

"Dažkārt mani pārņem domas par to, bet ne tajos brīžos, kad spēlēju," pats Gazols uzskata, ka tiešai sakarībai nav pamata. "Kad tu spēlē, tu koncentrējies un mēģini rādīt savu labāko spēli. Tas ir kas tāds, no kā tev jāmāk atbrīvoties jebkurā brīdī."

Pau Gazols "Lakers" nonāca 2008. gadā maiņas darījumā no Memfisas "Grizzlies", kur šobrīd spēlē viņa brālis Marks. Atnākot Gazolam, "Lakers" atkal kļuva par titula pretendenti un 2009. un 2010. gada jūnijos Gazols, Braients un visa "Lakers" organizācija atkal kļuva par čempioni. Karjeras laikā Gazols vidēji guvis 18,8 punktus, un aptuveni šādi paši cipari Gazolam arī pēdējos četros gados ar "Lakers". Šajā sezonā Gazolam līdz šim vidēji 16,6 punkti un 10,6 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Los Angeles Times

     [+] [-]

, 2012-02-19 13:43, pirms 13 gadiem
Kā tad Gazols īsti teica? Can`t stand this butter?

 +48 [+] [-]

, 2012-02-19 13:43, pirms 13 gadiem
Kobe: "Don't understand this butter"

  +8 [+] [-]

, 2012-02-19 13:43, pirms 13 gadiem
Kobe un Gazols ir Lakers pamatspēks, kurus nevajag atdalīt, par pārējiem gan var diskutēt.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 13:47, pirms 13 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Kā tad Gazols īsti teica? Can`t stand this butter?
Gan jau, ka bullshit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +57 [+] [-]

, 2012-02-19 13:52, pirms 13 gadiem
Rexis95 rakstīja: Gan jau, ka bullshit.
Diez vai. Neticu, ka Siliņš katru rītu uz maizītes smērē buļļa kakas.

 +13 [+] [-]

, 2012-02-19 13:53, pirms 13 gadiem
Viens no labakajiem pariem Lakers vesture tiesam sader kopa saja komanda! Neatbalstu Gasola aizmainu prom

  +9 [+] [-]

, 2012-02-19 13:56, pirms 13 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Kā tad Gazols īsti teica? Can`t stand this butter?
to teica Bryant`s!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-19 14:17, pirms 13 gadiem
Pasaules mieru ir jamaina + Blake pret kaadu saspēlnieku!

  +3 [+] [-]

, 2012-02-19 14:33, pirms 13 gadiem
chubaki rakstīja: Pasaules mieru ir jamaina + Blake pret kaadu saspēlnieku!
Kam vajazīgs tas pasaules miers? Ja viņi grib dabūt jēdzīgu PG un padarīt dziļāku sastāvu tad vienīgais, kas citas komandas interesēs ir Gasols vai Bainams. Pašreizējā viņu komanda par titulu cīnīties nespēs, tas ir skaidrs, tāpēc viņiem ir kautkas jāmaina.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-19 14:36, pirms 13 gadiem
I'd like some bread with crap on it
Crap tagad ir sviests?

     [+] [-]

, 2012-02-19 15:13, pirms 13 gadiem
Dude88 rakstīja: Kam vajazīgs tas pasaules miers? Ja viņi grib dabūt jēdzīgu PG un padarīt dziļāku sastāvu tad vienīgais, kas citas komandas interesēs ir Gasols vai Bainams. Pašreizējā viņu komanda par titulu cīnīties nespēs, tas ir skaidrs, tāpēc viņiem ir kautkas jāmaina.
Žēl, ka nedabūja JR, būtu ienesis sastāvā jaunas vēsmas. Ko Artests dara LAL vispār nav saprotams. Bet lai cīnītos par titulu galvenais ir jāizaiž Bainam cīņa ar traumām, jo kā mēs visi zinām PO ir pavisam cits basketbols, kas pagājušogad pierādījās pašiem LAL, jāatzīst gan, ka Dalasas, kā Trojas zirga izskatā.

  -2 [+] [-]

, 2012-02-19 17:40, pirms 13 gadiem
gribot negribot jāsāk sajusties kā ģēnijam - jau paredzēju idiotiskus komentārus par sviesta tēmu. Pat tad,kad nav,kur piesieties - vienmēr tomēr var atrast,kā nokritizēt kādu teikumu var virsrakstu. Tas jau nekas,ka doma iztulkota pilnīgi precīzi.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 17:42, pirms 13 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: I'd like some bread with crap on it
Crap tagad ir sviests?
Tad varbūt paskaidrosi, kas tad ir "crap"? ko tas nozīmē un kādos gadījumos to lieto?

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 20:25, pirms 13 gadiem
MaryJane rakstīja: Tad varbūt paskaidrosi, kas tad ir "crap"? ko tas nozīmē un kādos gadījumos to lieto?
Vai esi par slinku, lai pamekleetu un iztulkotu pats googlee? te ir sportacentrs.com nevis ABC.com

     [+] [-]

, 2012-02-19 22:17, pirms 13 gadiem
premium rakstīja: Žēl, ka nedabūja JR, būtu ienesis sastāvā jaunas vēsmas. Ko Artests dara LAL vispār nav saprotams. Bet lai cīnītos par titulu galvenais ir jāizaiž Bainam cīņa ar traumām, jo kā mēs visi zinām PO ir pavisam cits basketbols, kas pagājušogad pierādījās pašiem LAL, jāatzīst gan, ka Dalasas, kā Trojas zirga izskatā.
LAL šogad nav variantu neko izcīnīt. Odoms vairs nav, SF Leikeriem spēlē zem katras kritikas, kā arī tagad Fila vietā ir Mike Brown.

  -1 [+] [-]

, 2012-02-19 22:46, pirms 13 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: Vai esi par slinku, lai pamekleetu un iztulkotu pats googlee? te ir sportacentrs.com nevis ABC.com
bla bla bla,nu ko tu sāc raustīties? ja jau esi tik gudrs un apsmej tulkojumu, tad paskaidro,kā vajadzēja iztulkot,kas tad ir crap? Apsmiet cita darbu viegli,pēc tam atbildēt par saviem vārdiem - grūti?

     [+] [-]

, 2012-02-19 23:11, pirms 13 gadiem
MaryJane rakstīja: bla bla bla,nu ko tu sāc raustīties? ja jau esi tik gudrs un apsmej tulkojumu, tad paskaidro,kā vajadzēja iztulkot,kas tad ir crap? Apsmiet cita darbu viegli,pēc tam atbildēt par saviem vārdiem - grūti?
Latviski to nevar pateikt, ar sviestu nepietiek un ar m*slu neskan. Un nespried kas man ir gruuti un kas man ir viegli

     [+] [-]

, 2012-02-19 23:21, pirms 13 gadiem
The_Lakers_Fan rakstīja: Latviski to nevar pateikt, ar sviestu nepietiek un ar m*slu neskan. Un nespried kas man ir gruuti un kas man ir viegli
Latviski nevar pateikt? tātad - lai kā arī autors iztulkotu, jebkurā gadījumā uzrastos tu ar izsmējīgām replikām?

     [+] [-]

, 2012-02-19 23:43, pirms 13 gadiem
MaryJane rakstīja: Latviski nevar pateikt? tātad - lai kā arī autors iztulkotu, jebkurā gadījumā uzrastos tu ar izsmējīgām replikām?
Visi nevar rakstiit gudrus komentaarus kaa tu, kaadam ir jaauzraksta kas izsmeejiigs pasmejies un nomierinies

     [+] [-]

, 2012-02-19 23:52, pirms 13 gadiem
un tavai zināšanai, "sviests" šajā kontekstā ir ļoti atbilstošs tulkojums. ja tu ironizē par maizes smērēšanas tēmu,tad tikpat labi arī mēslus vari saprast tikai kā reālas fekālijas,nevis pārnestu nozīmi. un ja teicienu "baigais sviests" tulkosi uz otru pusi,arī taču neteiksi "butter". Teiciens ir teiciens.
Nedomāju gan,ka vienmēr ir jāraksta kas izsmējīgs. Ir tomēr starpība,vai smejies neitrāli par teicienu kā tādu,vai tjipa, kopš kura laika tagad crap ir sviests ar domu,ka stulbi iztulkots. Nezinu kā tev, bet man kristu uz nerviem,ja visu normāli izdaru, bet vienalga uzrodas izsmējīgas replikas (tieši par darbu). Šaubos,vai tev pašam patiktu.

     [+] [-]

, 2012-02-20 00:03, pirms 13 gadiem
MaryJane rakstīja: un tavai zināšanai, "sviests" šajā kontekstā ir ļoti atbilstošs tulkojums. ja tu ironizē par maizes smērēšanas tēmu,tad tikpat labi arī mēslus vari saprast tikai kā reālas fekālijas,nevis pārnestu nozīmi. un ja teicienu "baigais sviests" tulkosi uz otru pusi,arī taču neteiksi "butter". Teiciens ir teiciens.
Nedomāju gan,ka vienmēr ir jāraksta kas izsmējīgs. Ir tomēr starpība,vai smejies neitrāli par teicienu kā tādu,vai tjipa, kopš kura laika tagad crap ir sviests ar domu,ka stulbi iztulkots. Nezinu kā tev, bet man kristu uz nerviem,ja visu normāli izdaru, bet vienalga uzrodas izsmējīgas replikas (tieši par darbu). Šaubos,vai tev pašam patiktu.
Lieta taada, ka shis nav vinja darbs, bet gan partulkots teksts. Tapec tas nav jaanjem tik dikti pie sirds Orgjinaals ir orgjinaals. Taa ir dabaa iekaartots, ka lai cik labi tu kaut ko neizdariitu vienmeer kaads pasmiesies, shajaa situaacijaa es. Nothing personal... Vienkaarshi smiekliigi, ka no crap sanaaca sviests

     [+] [-]

, 2012-02-20 02:01, pirms 13 gadiem
showstopper rakstīja: LAL šogad nav variantu neko izcīnīt. Odoms vairs nav, SF Leikeriem spēlē zem katras kritikas, kā arī tagad Fila vietā ir Mike Brown.
tas ir no sērijas Dalasai finālā max 2 uzvaras?