Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: ''Nespēlējies ar mani!'' - līdzjutējs notur Simonsu par Vestbruku un to pazemo

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: ''Nespēlējies ar mani!'' - līdzjutējs notur Simonsu par Vestbruku un to pazemo
Bruklinas ''Nets'' basketbolists Bens Simonss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas ''Nets'' spēlētājam Benam Simonsam lielveikalā gadījies kāds nepatīkams incidents. Kāds līdzjutējs viņu noturējis par Losandželosas ''Lakers'' saspēles vadītāju Raselu Vestbruku.

''Ak, mans Dievs! Tas ir Rasels Vestbruks! Ak, mans Dievs, vecīt,'' laimīgs bija jaunais līdzjutējs.

Fans viņu uzreiz nosauca par Vestbruku un pieminēja, ka viņš neprot spēlēt basketbolu. Viens no Simonsa miesassargiem lūdza fanu aiziet, taču viņš turpināja ķircināt basketbolistu.

''Nespēlējies ar mani,'' atbildēja Simonss.

Simonss pat tuvu nav līdzīgs Vestbrukam, tāpēc, visticamāk, video ir taisīts tikai tāpēc, lai par basketbolistu pasmietos un autors iegūtu popularitāti. Video gan sacēlis pamatīgu ažiotāžu sociālajos tīklos un ir skatīts jau vairākus miljonus reižu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/nets-ben-s...

  +4 [+] [-]

, 2022-08-19 08:35, pirms 2 gadiem
Ja tiešām sajauca, tad tupāku džeku nebiju dzirdējis.

Gan jau speciāli lai tik dabūt kādu sekotāju.

     [+] [-]

, 2022-08-22 15:10, pirms 2 gadiem
Šis čalītis speciāli sajauc slavenības, viņš tā dāra arī mūziķiem un pārējiem slaveniem cilvēkiem. Vienreiz CP3 nosauca par Vestbruku arī, man šķiet