Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebronam Džeimsam 42+16 un uzvara galotnē profesionāļu un amatieru līgā Losandželosā

Agris Suveizda

Lebronam Džeimsam 42+16 un uzvara galotnē profesionāļu un amatieru līgā Losandželosā
Demārs Derouzens un Lebrons Džeimss. Foto: Džeimsa "Twitter" profils

ASV pilsētā Losandželosā sākusies pazīstamā profesionāļu un amatieru Drū līga, kas dibināta 1973. gadā un kurā vienkopus var sastapt ne tikai amatieru un koledžu spēlētājus, bet arī Nacionālās basketbola asociācijas zvaigznes.

Pirmoreiz kopš 2011. gada Nacionālās basketbola asociācijas lokauta Drū līgā piedalījies arī Lebrons Džeimss, kurš kopā ar Demāru Derouzenu palīdzēja "MMV Cheaters" ar rezultātu 104:102 pārspēt "Black Pearl Elite". Spēli klātienē apmeklējuši ap 2500 skatītāju. Lai arī iepriekš tika cerēts, ka citā mačā laukumā varētu doties arī Kairijs Ērvings, līgas pirmajā dienā viņš tā arī neparādījās. Līgas vadītājs gan neizslēdz, ka tas varētu notikt sacensību otrajā dienā.

Pirmās dienas galvenā nagla, protams, bija basketbola superzvaigznes Džeimsa dalība. Viņš izcēlās ar 42 punktiem, 16 atlēkušajām bumbām, četrām pārtvertām bumbām un trim rezultatīvām piespēlēm. No spēles Džeimss trāpīja 18 metienus no 36, taču no tālienes tikai 2/13. Derouzens piebalsoja ar 30 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām. Iepriekšējā sezonā izlaidis 26 spēles un sezonas izskaņā potītes problēmas dēļ nepiedalījies septiņās no pēdējām astoņām spēlēm, Losandželosas "Lakers" uzbrucējs Džeimss sarunā ar ESPN pauda, ka tagad ir simtprocentīgi vesels.

Džeimsa un Derouzena pārstāvētā komanda pēdējā ceturtdaļā atspēlēja septiņu punktu deficītu, taču galotnē gandrīz izlaida sešu punktu vadību. Džeimss 4,5 sekundes līdz beigām pie rezultāta 103:102 izprovocēja noteikumu pārkāpumu, bet trāpīja tikai pirmo soda metienu. Sāncenšu tālmetiens pēdējā sekundē gan nebija sekmīgs.


Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-07-17 11:48, pirms 2 gadiem
Baigi švaki pret amatieriem šitā!
Otrā komandā pat neviena pazīstama pieminēšanas vērta spēlētaja nav bijis!

     [+] [-]

, 2022-07-17 12:01, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Baigi švaki pret amatieriem šitā!
Otrā komandā pat neviena pazīstama pieminēšanas vērta spēlētaja nav bijis!
princese grib atgūt uzvaras garšu

     [+] [-]

, 2022-07-17 12:38, pirms 2 gadiem
bez sotaka nu nekā ievērojama!