Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Voltons: "Saglabājot kodolu, varam cīnīties par čempiontitulu vēl gadus"

Voltons: "Saglabājot kodolu, varam cīnīties par čempiontitulu vēl gadus"
Lūks Voltons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" uzbrucējs Lūks Voltons pēc čempiontitula izcīnīšanas atklājis, ka, viņaprāt, pašreizējais sastāvs par augstiem rezultātiem var cīnīties vēl vairākus gadus.

Otrdien "Lakers" spēlētāji tikās ar ģenerālmenedžeri Miču Kupčaku un galveno treneri Filu Džeksonu, pārrunājot aizvadīto sezonu, kurā izdevās izcīnīt čempiontitulu. Lūks Voltons atklājis, ka, viņaprāt, pašreizējais sastāvs ir pietiekami konkurētspējīgs un jauns, lai cīnītos par NBA čempiontitulu vēl kādu laiku: "Ja varam saglabāt šo sastāvu, noteikti, ka mēs cīnīsies par NBA titulu vismaz nākamos pāris gadus."

Kā atklājis Voltons, tad līdzīgās domās bija arī kluba vadība: "Viņi teica, ka piekrīt man un, ka arī grib paturēt sastāvu. Domāju, ka ikviens šajā organizācija ir uz vienādās domās. Arī domāju, ka brīvie aģenti grib atgriezties. Ja citas komandas piedāvās līdzīgu naudu, viņi visi atgriezīsies, bet redzēsim kādi būs citu komandu piedāvājumi."

Izmantotie resursi:
pe.com

  -3 [+] [-]

, 2009-06-17 14:39, pirms 15 gadiem
Jā varat, bet būs vēl grūtāk.

     [+] [-]

, 2009-06-17 21:40, pirms 15 gadiem
nu un/

     [+] [-]

, 2009-06-17 23:03, pirms 15 gadiem
nu ja visi spēlētāji tagad nepieprasis baigos līgumus tad jau vares

     [+] [-]

, 2009-06-18 14:55, pirms 15 gadiem
Nu nezinu , ar Cavs nākotne buus gruuti ciinities , tie ar katru gadu kluust draudiigaaki
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja