Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruka melnā strīpa turpinās: domstarpību dēļ viņu pamet aģents

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vestbruka melnā strīpa turpinās: domstarpību dēļ viņu pamet aģents
Rasels Vestbruks. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' spēlētājam Raselam Vestbrukam nāksies meklēt jaunu aģentu, jo līdzšinējais Tads Faučers paziņojis, ka abu ceļi šķīrušies pēc nepārvaramām domstarpībām jautājumā par spēlētāja nākotni Losandželosas ''Lakers'' rindās.

Jauns aģents jāmeklē 33 gadus vecajam Raselam Vestbrukam, jo šķīrušies viņa un līdzšinējā aģenta Tada Faučera ceļi, ziņo ESPN. Nu jau bijušais aģents atklājis, ka šāds solis sperts pēc tam, kad abiem atšķīrušies redzējumi par tālāko Vestbruka karjeras gaitu. Faučers uzskata, ka spēlētāja labākā izvēle būtu palikt ''Lakers'' viņa esošā līguma pēdējā sezonā, pieņemt sev piešķirto lomu un atbalstīt to, ko jaunais galvenais treneris Darvins Hams ir viņam piedāvājis.

Iespējams, Vestbruka redzējums uz lietām ir citādāks, un, lai arī viņš izvēlējās palikt līguma pēdējā gadā un pelnīt 47 miljonus ASV dolārus, jau ilgāku laiku publiskajā telpā ir spekulācijas par iespējamo Vestbruka aizmainīšanu uz, piemēram, Bruklinas ''Nets'' pret Kairiju Ērvingu.

''Esmu pārstāvējis Raselu Vestbruku 14 gadus un esmu lepns par mūsu līdzšinējo sadarbību, kā laikā 2008. gadā viņam bija veiksmīgs drafts, bet vēlāk tika noslēgti maksimālie līgumi. Tāpat atbalstīju viņa vēlmi kļūt par prominentu modes figūru, kā arī veicu trīs maiņu darījumus, no kuriem pēdējā viņš nokļuva ''Lakers'','' stāsta Faučers.

''Iespējamajā ceturtajā maiņā piecu gadu laikā tirgus pieprasa, ka līdz ar Raselu jāpievieno papildus vērtība darījumam, lai tas notiktu. Un pat pie šāda scenārija var kļūt neizbēgami, ka jaunajā komandā viņš nemaz nespēlēs, jo puses vienosies par līguma izpirkšanu. Mana pārliecība ir, ka šāds solis samazinās Vestbruka vērtību, tāpēc labākais solis būtu palikt ''Lakers''. Diemžēl starp mums pastāv nepārvaramas domstarpības, tāpēc labāk ir, ja katrs iesim savu ceļu. Novēlu Raselam un viņa ģimenei visu to labāko,'' turpināja bijušais spēlētāja aģents.

Vestbruks Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlējis tādās komandās kā Oklahomsitijas ''Thunder'', Hjūstonas ''Rockets'', Vašingtonas ''Wizards'' un Losandželosas ''Lakers''. Regulārās sezonas 1021 spēlē viņš vidēji metis 22.8 punktus, atdevis 8.4 piespēles un izcīnījis 7.4 atlēkušās bumbas, kamēr izslēgšanas 111 spēlēs vidēji guvis 24.6 punktus, atdevis 7.9 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 7.1 atlēkušo bumbu zem groziem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-07-16 11:59, pirms 2 gadiem
westbricks grib titulus un vadošo vijoli!!!!

     [+] [-]

, 2022-07-17 17:10, pirms 2 gadiem
jokaini. pēc šī sanāk,ka westbruks grib prom, bet aģents nē? nu nenormāla domstarpība.. un tieši ko aģents iegūst no tā, ka nepiekrīt spēlētājam- izklausās vienkārši pēc tukšas Faučera muldēšanas, lai nepaliktu kaunā pēc atlaišanas. Plus par vērtību viņam vispār nav taisnība- pēc sezonas leikeros Westbricks varēs parakstīt tikai minimālo un tad arī jautājums, kam viņš vajadzīgs būs, kamēr pēc maiņas būtu nu vismaz kaut kāda niecīga iespēja, ka viņš sevi parāda kā noderīgu spēlētāju