Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bostonā atcelta NBA spēle starp "Celtics" un "Pacers"

Rolands Eliņš

Bostonā atcelta NBA spēle starp "Celtics" un "Pacers"
Priekšplānā "Celtics" līderis Kevins Gārnets
Foto:AFP/Scanpix

Naktī uz otrdienu paredzētā Bostonas „Celtics” un Indianas „Pacers” spēle atcelta, jo Bostonas pilsēta pēc notikušajiem sprādzieniem ir pavisam citu domu priekšā. Ņemot vērā, ka NBA regulārā sezona beidzas jau pēc pāris dienām, šī spēle ir nevis pārcelta uz vēlāku laiku, bet atcelta pilnībā.

Pēc Bostonā notikušajiem sprādzieniem slavenā Bostonas maratona laikā tikusi atcelta „Celtics” un „Pacers” basketbola spēle, kas bija paredzēta naktī uz otrdienu (pēc Latvijas laika). Abas komandas jau ir nodrošinājušas dalību izslēgšanas spēlēs, kā arī citu komandu rezultātiem vairs nav iespējams ietekmēt „Celtics” un „Pacers” vietu konferences tabulā („Pacers” būs trešajā vietā, „Celtics” – septītajā), līdz ar to klubi šo spēli neaizvadīs arī vēlāk, bet regulāro sezonu noslēgs ar 81 aizvadītu spēli.

Jau ziņojām, ka Bostonas maratonā notikušo sprādzienu dēļ tika pārcelta NHL spēle starp „Bruins” un „Senators”, uz kuru līdzjutēji jau bija sākuši ierasties, taču viņus sagaidīja policijas pārstāvji, kuri lūdza līdzjutējus pamest hokeja arēnu pēc iespējas ātrāk. Policija arī pārmeklēja cilvēkus, kuri ieradās vilciena stacijā, kas ir pavisam netālu no „Bruins” halles.

Savukārt Bostonas beisbola komandas „Red Sox” spēle bija noslēgusies tikai stundu pirms traģiskajiem atgadījumiem. Visas trīs Bostonas pilsētas sporta komandas jau izteikušas savu līdzjūtību sprādzienos cietušajiem, kā arī paudušas apņēmību pastiprināt drošības pasākumus pirms nākamajām spēlēm.

Līdzīgās domās ir arī vairāku citu nozīmīgu ASV sporta pasākumu organizatori, piemēram, 4. maijā paredzētā Kentuki derbija, kuru parasti apmeklē aptuveni 250 000 līdzjutēju, un 26. maijā paredzēto „Indianapolis 500” sacīkstes, kas ir prestižākais un slavenākais „Indycar” posms, organizatori, kā arī atbildīgās valsts amatpersonas.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja