Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: Iespējams, “Celtics” titula aizstāvēšanai Porziņģi nemaz īsti nevajag

Andris Liepa
Andris Liepa

Apskatnieks: Iespējams, “Celtics” titula aizstāvēšanai Porziņģi nemaz īsti nevajag
Kristaps Porziņģis. Foto: Boston Celtics

Populārā sporta medija “Bleacher Report” apskatnieks Zeks Baklijs savā publikācijā par aktuālākajiem jautājumiem pirms gaidāmās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas izcēlis Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa savainojumu.

Baklijs savā publikācijā uzskaitīja katras NBA komandas svarīgāko jautājumu pirms gaidāmās NBA sezonas. “Celtics”, kura sastāvā būtiskas izmaiņas nav veikusi, viņaprāt, galvenokārt būs jādomā par Porziņģa veselības stāvokli.

Kā zināms, Porziņģis NBA finālsērijas otrajā mačā guva kājas savainojumu, kas, kā prognozēts, viņam liegs doties laukumā līdz pat decembrim. Baklijs gan norāda, ka “
“ķelti” spēja uzvarēt arī bez latvieša palīdzības.

“Iespējams, “Celtics” titula aizstāvēšanai Porziņģi nemaz īsti nevajag. Galu galā viņš izslēgšanas spēlēs, kurās Bostona uzrādīja 16-3 bilanci, aizvadīja tikai septiņus mačus. No otras puses – dzīve ar 221 centimetrus garu centru, kurš spēj bloķēt metienus un izplest uzbrukumu, ir krietni vieglāka,” raksta Baklijs.

Apskatnieks arī atgādināja, ka pērn “Celtics” ar Porziņģi laukumā vidēji 100 uzbrukumos bija 11,2 punktiem labāki nekā pretinieki, kas ir vēsturiski augsts rādītājs.

Baklijs pauž bažas par latvieša sniegumu arī tad, kad viņš atgriezīsies no savainojuma.

“Ja viņa mobilitāte būs ierobežota, tad viņš var kļūt par vājo vietu aizsardzībā. Vēlētos viņam ticēt, bet to ir neiespējami izdarīt, zinot viņa vēsturi ar traumām,” publikācijas nobeigumā raksta Baklijs.

“Celtics” jauno sezonu sāks 22. oktobrī, savā laukumā uzņemot Ņujorkas “Knicks”.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...

  +4 [+] [-]

, 2024-09-06 13:53, pirms nedēļas
tāda tukša muldēšana. tik pat labi, ja Teitums (tpfu tpfu tpfu) dabūs traumu un atgriezīsies švakāks, viņš varētu būt vājā vieta aizsardzībā.

  +3 [+] [-]

, 2024-09-06 14:08, pirms nedēļas
Kādēļ šāda tukšmuldēšana vispār ir jāpublicē?

  +1 [+] [-]

, 2024-09-06 14:08, pirms nedēļas
Ja viņš nevar minēt, kā'dēl, lai KP spēlē jebkā būtu ierobežota, tad lai aizver pāksti un neraksta sviestu kaut kādu klikšķu, skatījumu un komentāru 'dēl...

     [+] [-]

, 2024-09-06 14:10, pirms nedēļas
raivisss rakstīja: tāda tukša muldēšana. tik pat labi, ja Teitums (tpfu tpfu tpfu) dabūs traumu un atgriezīsies švakāks, viņš varētu būt vājā vieta aizsardzībā.
Taisnība jau kaut kāda ir,ja jau nevajadzēja lai izcīnītu titulu,tad jau var iztikt aizstāvot to.

  +3 [+] [-]

, 2024-09-06 14:21, pirms nedēļas
sinogli rakstīja: Taisnība jau kaut kāda ir,ja jau nevajadzēja lai izcīnītu titulu,tad jau var iztikt aizstāvot to.
Ja 1.finālspēlē nebūtu KP jaudīgais sniegums, tad kas to lai zin kā iegrozītos sērija. KP bija tas, kas ar savu sniegumu deva komandai lielu pārliecību finālā.

  +3 [+] [-]

, 2024-09-06 14:32, pirms nedēļas
Raksts par neko.

     [+] [-]

, 2024-09-06 14:43, pirms nedēļas
Ja tā pavisam teorētiski skatās, tad varētu no komandas izņemt jebkuru no spēlētājiem(pie nosacījuma, ka visi pārējie gatavi spēlēt) un vienalga Celtics būs starp contenderiem - tik ļoti spēcīgs un sabalansēts sastāvs viņiem patreiz ir. Cita lieta, ka ļoti liela nozīme ir ķīmijai, mikroklimatam un pavisam sīkām detaļām/niansēm, kuras katrs spēlētājs dod kopējā komandas spēlē. Manuprāt, KP ir ļoti liels impact kopējā Celtics spēlē abos laukuma galos, taču viens gudrītis pēkšņi uzskata, ka nav. Te nav nekāda fantasy spēle, kur, ķipa - izņem KP, ieliec Embīdu un komanda, no sezonas sākuma līdz titulam, aizies bez zaudējumiem...

     [+] [-]

, 2024-09-06 15:08, pirms nedēļas
Apskatnieks jau aizmirsis, ka Austrumu konference mocījās ar savainojumiem!
Nebūs vairs tik vāja Austrumu konference un Horfords, Holidejs jaunāki nepaliek.

     [+] [-]

, 2024-09-06 18:38, pirms nedēļas
raksts ir labs,ja esi vejona skolnieks...

  +1 [+] [-]

, 2024-09-06 18:50, pirms nedēļas
Sākās😡Visādi ņergas izteiks ,,viedokļus,,, kam ar realitāti maz sakara, bet nauda jau kaut kā jāpelna ..un ja vēl neko citu nejēdz, kā tikai muldēt...

     [+] [-]

, 2024-09-07 04:10, pirms nedēļas
Pieņemot, ka Celtic visi būs bez traumām, bet pretinieki ar tām ( kā iepriekšējā sezonā), un Horfords būs palicis par gadu jaunāks, tad, protams, iztikas.