Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lourijs tomēr paliks Hjūstonā

Lourijs tomēr paliks Hjūstonā
Kails Lourijs uzbrukumā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas( NBA) klubs Hjūstonas "Rockets" izmantojis savas tiesības uz Kailu Louriju un piedāvās viņam līgumu. Jau ziņojām, ka Louirju vēlējās iegūt Klīvlendas "Cavaliers".

Pirms dažām dienām ziņojām, ka "Cavs" piedāvā līgumu Lourijam, tomēr šodien parādījās ziņas, ka Hjūstonas klubs pat neizmantos visas septiņas dienas, lai piedāvātu saspēles vadītājam līgumu, un kā ierobežoti brīvo aģentu paturētu savā komandā. Klīvlendas "Cavaliers" piedāvāja 24 miljonus dolāru vērtu līgumu uz četriem gadiem, bet tā kā Hjūstonas klubam ir priekšrocības uz spēlētāji, tad par tādu pašu summu Lourijs paliks "Rockets" sastāvā.

183 centimetrus garais saspēles vadītājs, nākot no rezervistu soliņa, pagājušajā sezonā vidēji spēlē guva 9.1 punktu, izcīnīja 3.6 atlēkušās bumbas un atdeva 4.5 rezultatīvas piespēles. "Kails ir mūsu organizācijas sastāvdaļa," izteicās kluba prezidents Morijs, "viņš padarīja ļoti labu darbu, nākot no soliņa, un mums ļoti patika viņa sadarbība ar Āronu (Brūksu). Klubam bija svarīgi viņu atgūt."

Hjūstonai bija septiņas dienas, lai izdomātu ko darīt ar Louriju, bet "Rockets" neizmantoja visas dienas: "Mums patīk spēlētājiem ziņas pavēstīt pēc iespējas ātrāk, lai viņiem nerastos ne mazākās vēlmes spēlēt citur," izteicās Morijs.

Lourijs un uzbrucējs Luiss Skola ir Hjūstonas komandas prioritātes šovasar, un Morijs jau paziņoja, ka ir sākts darbs pie tā, lai argentīniešu spēka uzbrucējs paliktu raķešu sastāvā.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  +6 [+] [-]

, 2010-07-15 09:53, pirms 14 gadiem
Par laimi klīvlendai, jo ar tādu līgumu, kādu viņi piedāvāja tas būtu visticamāk neizdevīgs darījums.

     [+] [-]

, 2010-07-15 09:53, pirms 14 gadiem
Vēl viens feils Cavs,bet tikai neliels....Šodien lasīju interesantu tekstu,Ilgausks dievojās ka pabeigs karjeru Cavs bet nupat piebiedrojās Heat,īpašnieks Gilberts šoreiz klusē

     [+] [-]

, 2010-07-15 10:16, pirms 14 gadiem
Kas vsp spēlēt Cavs ?
Kopš LeBrona aiziešanas neko prātīgu nav ieguvuši !

     [+] [-]

, 2010-07-15 11:29, pirms 14 gadiem
sporcmen rakstīja: Kas vsp spēlēt Cavs ?
Kopš LeBrona aiziešanas neko prātīgu nav ieguvuši !
Tak vienalga kas spēlēs īpašnieks jau pateica ka būs gredzens ātrāks nekā Heat.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-15 11:33, pirms 14 gadiem
Macabi rakstīja: Tak vienalga kas spēlēs īpašnieks jau pateica ka būs gredzens ātrāks nekā Heat.
Viņš pateica ātrāk nekā kamēr LeBrons bija šeit---> Tas ir 7 gadu laikā ,kad beigsies 6 gadu līgumi viņiem viņi ies uz cavs un BOOM tituls

  +3 [+] [-]

, 2010-07-15 15:47, pirms 14 gadiem
Tie kas te saka ka Cavs paveicās ka nedabuja Louriju ar to līgumu,derētu paskatīties kā viņš spēlēja aizgājušo sezon...10ppg un 5ast per game sākot kā rezervists Brūksam...un ar kādu enerģiju viņš spēlē tas ir vien tā vērts...

Rockets jāsaglabā kodols un jādabū tagad atpakaļ Skola un tad jau varēt meklēt kādu garo brīvo aģentu tirgū vai arī izdarīt kādu maiņu!