Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" pagarina līgumus ar Gordonu un Torntonu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Clippers" pagarina līgumus ar Gordonu un Torntonu
Ēriks Gordons
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Losandželosas ''Clippers'' otrdien pagarinājis līgumus ar aizsargu Ēriku Gordonu un uzbrucēju Alu Torntonu.

Veicot šo darījumu, ''Clippers'' panākuši, ka Ēriks Gordons ''Clippers'' sastāvā spēlēs līdz 2010./2011. gada sezonas beigām. Tāda pati situācija ir arī ar Ala Torntona līgumu.

25 gadus vecais Torntons, kurš Losandželosas ''Clippers'' sastāvā spēlējis divas sezonas, pērn ''Clippers'' formastērpā izgāja laukumā 71 regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja savai komandai ar vidēji gūtiem 16,8 punktiem, 5,2 atlēkušajām bumbām un 1,5 rezultatīvām piespēlēm.

20 gadīgais Ēriks Gordons pērn aizvadīja savu debijas sezonu NBA, piedaloties 78 regulārā čempionāta spēlēs un vidēji katrā atzīmējoties ar 16,1 punktu, 2,8 rezultatīvām piespēlēm un 2,6 bumbām zem groziem.

Izmantotie resursi:
espn.com