Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" aktīvi meklē maiņas iespējas līderiem

Andrejs Siliņš

"Raptors" aktīvi meklē maiņas iespējas līderiem
Hedo Turkoglu pret Eltonu Brendu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" ģenerālmenedžeris Braiens Kolandželo uzsācis aktīvu darbību, lai aizmainītu vairākus komandas vadošos spēlētājus.

Kolandželo tirgū izlicis trīs savai komandai svarīgus spēlētājus - aizsargus Džeretu Džeku un Hosē Kalderonu, kā arī uzbrucēju Hedo Turkoglu. Pagaidām gan nekas konkrēts nav izdevies, lai gan pastāv liela iespēja, ka Turkoglu tiks iesaistīts kādā maiņā nekavējoties pēc drafta, tātad iesaistot kādus jaunos nupat izvēlētos spēlētājus.

Turkoglu, kurš Toronto vienībai pievienojās tikai pirms aizvadītās sezonas pēc tās pats aktīvi izteica vēlēšanos doties prom un vienīgā iespēja to darīt ir, ja klubs spēlētāju aizmaina. Spānis Kalderons un Džeks bijuši vadošie mazā gala spēlētāji komandā.

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2010-06-15 13:04, pirms 14 gadiem
Džeks ir nenoverteets speleetaajs sho vajag GSW!

     [+] [-]

, 2010-06-15 14:01, pirms 14 gadiem
Domāju ka Raptors vajag aizmainīt vodošos spēlētājus izņemot jaunos un sākt veidot jaunu komanda
manuprāt Bošu vajadzētu paturēt, lai gan šaubos vai Bošš vispār gribēs spēlēt Toronto.