Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass: "Jūtos lieliski"

Arenass: "Jūtos lieliski"
Gilberts Arenass
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" aizsargs Gilberts Arenass, kurš iepriekšējos gados cīnījies ar savainojumiem, atklājis, ka pašreiz ir lieliska formā un ir zaudējis nepilnus desmit kilogramus svara.

"Esmu zaudējis 20 mārciņas (aptuveni astoņi kilogrami - aut.) svara! Jūtos lieliski. Beidzot atkal esmu vesels," sacījis Vašingtonas "Wizards" aizsargs Gilberts Arenass. Pašreiz spēlētājs aktīvi strādā pie sportiskās formas atgūšanas treniņos, kuri notiek Orlando. Tur viņam ir māja, turklāt spēlētājs pie reizes izmanto iespēju apmeklēt visas NBA finālsērijas spēles, kas notiek Orlando "Magic" laukumā.

Arenasa pašreizējais svars ir 207 mārciņas jeb 93,8 kilogrami, kas ir zemākais kopš viņš pievienošanās Vašingtonas komandai. "Tagad tikai jāpieliek nedaudz masa, bet pareizajā veidā. Trenēšos ar Timu Groveru, došos pie viņa jūlijā." Grovers ir kādreizējais Maikla Džordana individuālais treneris, kā arī viņš ir strādājis ar Kobe Braientu un Dveinu Veidu. Tāpat arī Arenass jau paspējis aizvadīt pāris individuālos treniņus ar "Wizards" jauno galveno treneri Flipu Sondersu, kuram spēlētājs veltīja pozitīvus vārdus.

Izmantotie resursi:
washingtontimes.com

  +9 [+] [-]

, 2009-06-14 13:24, pirms 15 gadiem
Lai izdodas 4alim nako6a sezona!

 +13 [+] [-]

, 2009-06-14 13:35, pirms 15 gadiem
Cerams , ka nebūs traumu , jo šis spēlētājs ir lielisks .

  +2 [+] [-]

, 2009-06-15 10:51, pirms 15 gadiem
uz prieksu Gilbert!