Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

K.Ričardsons pievienojas "Magic"

K.Ričardsons pievienojas "Magic"
Dorels Raits un Kventins Ričardsons vēl "Heat" formastērpā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Orlando "Magic" pavēstījis, ka ir panācis vienošanos ar brīvo aģentu Kventinu Ričardsonu.

Tā kā līgums vēl nav oficiāli parakstīts, tad klubs nesteidzas ar tā detaļu atklāšanu. Šis darījums norāda, ka diez vai "Magic" centīsies atgūt savā īpašumā Dž. Dž. Rediku, kuram Čikāgas "Bulls" piedāvāja līgumu uz trim gadiem par 19 miljoniem dolāru. Ticams ir arī tas, ka Mets Bārnss nepaliks Orlando kluba sastāvā, jo pats spēlētājs pēc šīs sezonas izvēlējas kļūt par brīvo aģentu un parakstīt ar "Magic" vairāku gadu kontraktu, tomēr Orlando klubs jau ir pārsniedzis algu griestus.

Orlando kluba ģenerālmenedžeris Otiss Smits pastāstīja, ka komanda labprāt paturētu Rediku, tomēr viņiem neesot tādas naudas, tikmēr galvenais treneris Stens van Gandijs bija noteikts, sakot, ka Rediks komandai vairs nav vajadzīgs. Ričardsons lieliski iederētos "Magic" spēles shēmā, jo ir labs trīs punktu metienu izpildītājs, tomēr viņš nespēs sniegt komandai tik ļoti nozīmīgo devumu aizsardzībā, ko spēja Mets Bārnss. Pagājušajā sezonā Ričardsons no trīs punktu metienu līnijas mērķī trāpīja 39.7% izdarīto metienu.

Ričardsons pagājušajā sezonā vidēji spēlē guva 8.9 punktus un izcīnīja 4.9 atlēkušās bumbas, bet izslēgšanas spēlēs 30 gadus vecais uzbrucējs guva vidēji 9.8 punktus. Savā desmit gadus ilgajā karjerā NBA Ričardsons vēl spēlējis Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Fīniksas "Suns" un Maiami "Heat" komandās.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

 +16 [+] [-]

, 2010-07-13 09:18, pirms 14 gadiem
Varētu būt labs papildinaajums, bet BArnsu atpakaļ uz GSW, jo 3 nr poziicija ir briiva!

  +5 [+] [-]

, 2010-07-13 10:07, pirms 14 gadiem
Solīds spēlētājs, bet labākie gadi garām!
Par nelielu ciparu es ar tādu ņemtu komandā, bet ja alga grozās ap 5 ļimoniem, tad labāk paturētu Rediku, kā 3pt metēju ...

Arī Bārnsa trūkums būs jūtams ...

     [+] [-]

, 2010-07-13 19:16, pirms 14 gadiem
Domaju, ka sezonas otro pusi vins aizvadija, ja ne loti labi, tad labi... Play-off statistika pieradija, ka pat sava 9. sezona dzekam vel ir ieksa un ka var paradit lielisku speli, kas protams nak par labu Weidam. Protams, neviens nenoliedz to, ka Rediks ir labs speletajs, tomer vins ar pieredzi palidzet nevar. Tagad ir apmeram ta - Ludzu jums veteranu, talak domajat pasi!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-14 10:25, pirms 14 gadiem
Heat viņš diezko daudz nepalīdzēja, takā nav brīnums ka pāriet uz Magic, un par Rediku arī piekrītu, vajadzēja atstāt.