Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bibijs grib Atlantu, Atlanta grib Bibiju

Andrejs Siliņš

Bibijs grib Atlantu, Atlanta grib Bibiju
Maiks Vudsons un Maiks Bibijs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Atlantas "Hawks" aizsargs Maiks Bibijs izteicies, ka ļoti labprāt atgrieztos komandā arī nākamsezon. Tāp;at ar ī komandas treneris un spēlētāji pauduši vēlmi redzēt Bibiju komandā arī turpmāk.

"Tas nav lemums, ko pieņemšu es," sacīja basketbolists. "Es klubam jau to esmu teicis, ka man šeit patīk. Es noteikti vēlos atgriezties. Man patīk treneri, komanda un visa pilsēta." 30 gadus vecais Bibijs aizvadītajās izslēgšanas spēlēs vidēji guva 13,2 punktus un atdeva 4,2 rezultatīvas piespēles.

"Man patiktu redzēt viņu atgriežamies komandā," sacīja "Hawks" galvenais treneris Maiks Vudsons. "Maiks Bibijs ir ļoti liela daļa no tā, ko mēs šogad paveicām. Bez viņa mēs nebūtu tikuši izslēgšanas spēlēs. Mēs nebūtu tikuši pie 47 uzvarām šogad, nebūtu bijuši ceturtie konferencē un nebūtu tikusi pie mājas priekšrocībām."

Arī viens no galvenajiem spēkiem Atlantas komandā aizsargs Džo Džonsons izteicis velmi, lai Bibijs atgrieztos komandā arī nēkamsezon: "Tas ir ļoti svarīgi. Divus gadus pēc kārtas ar viņu komandā tikām izslēgšanas spēlēs. Mēs tikām pie uzvaras sērijā."

Izmantotie resursi:
ajc.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-13 16:27, pirms 15 gadiem
k-kāda pornene!

     [+] [-]

, 2009-05-14 08:31, pirms 15 gadiem
kapeika rakstīja: k-kāda pornene!
wo wo! izlasot virsrakstu, man arī uzreiz iešāvās prātā meksikāņu seriāli!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-14 23:46, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Lai džeks spelee pa minimaalo algu paņem kaadu labu playeri un uzvar chempi!
120ls?

     [+] [-]

, 2009-05-15 13:19, pirms 15 gadiem
tie nav meksikāņu seriāli,kur visi ne tikai grib Bibiju,bet arī dabū BIBIJU....
YX rakstīja: wo wo! izlasot virsrakstu, man arī uzreiz iešāvās prātā meksikāņu seriāli!