Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Klubi interesējas par "kareivi" Džeksonu

Klubi interesējas par "kareivi" Džeksonu
Stīvens Džeksons
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība apstiprinājusi, ka vairāki citi līgas klubi izrādījuši zināma veida interesi par universālā uzbrucēja Stīvena Džeksona iegūšanu savās komandās.

Kā zināms, Džeksons jau pirms ilgāka laiciņa izteica vēlmi tikt aizmainīt no Oklendas uz kādu spēcīgāku vienību, kas ļautu uzbrucējam vēl pirms karjeras beigām pacīnīties par NBA čempiontitulu. Džeksons, kurš šobrīd izcieš sodu par dažādiem pārkāpumiem, bijis "Warriors" atslēgas spēlētājs kopš pievienošanās Oklendas komandai.

Vienubrīd izskanēja runas, ka kapteinis Džeks varētu doties uz Klīvlendas "Cavaliers" apmaiņā pret lietuviesu centru Židrūnu Ilgausku, taču nu runas apklusušas. Tas arī saprotams - "Cavs" jau ir otrā/trešā numura pārprodukcija komandā, bet lēna speles stila piekritēju Ilgausku grūti iedomāties ātrajā Dona Nelsona spēles koncepcijā, bet iegūt spēlētāju ar tik lielu algas čeku, lai sēdinātu uz beņķa, nav nekādas jēgas.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com


, 2009-10-12 03:01, pirms 15 gadiem
Es tiešām nesaprotu raksta jēgu
, 2009-10-12 08:33, pirms 15 gadiem
Jauki būtu ja Diawu vai Tairusu varētu ietreidot (giggle) jo gan CHA gan CHI Jacks labi iederēsies jo kā sg chikāgā nav īpaši kam iet, un cha viņš kā sestais vai raja kā sestais. domāju ka jā, šīs komandas tiešām man būtu patīkami redzēt treidā
, 2009-10-12 11:25, pirms 15 gadiem
basketbols rakstīja: Jauki būtu ja Diawu vai Tairusu varētu ietreidot (giggle) jo gan CHA gan CHI Jacks labi iederēsies jo kā sg chikāgā nav īpaši kam iet, un cha viņš kā sestais vai raja kā sestais. domāju ka jā, šīs komandas tiešām man būtu patīkami redzēt treidā
Redzēt jau būtu patīkami, taču ir vairāki bet - Čikāga plāno būt nopietns spēlētajs 2010. gada brīvo aģentu tirgū ( Weids....), un Džeksona 3 gadu līgums viņiem atņemtu jebkuras cerības iedot MAX līgumu kādai zvaigznei.....Šarlotei ir līdzīgās problēmas - viņi vēlās samazināt budžetu, lai varētu pārdot klubu jaunam īpāsniekam - tādēļ tika aizmainīts Okafors pret Čandleru - ilgtermiņā tika ietaupīti kādi 40 m dollāru un taģad to visu izmest vējā ņemot Džekosnu nav loģiski, taču lielākais šķerslis ir Bobcats treneris - Lerijs Brauns- aizsardzības tipa basketbola piekritējs, kur katram ir savi pienākumi aizsardzībā, un lomas uzbrukumā stingri noteiktas - tādam brīvdomātājam kā Kapteinim Džekam tur būtu grūti......
, 2009-10-12 11:31, pirms 15 gadiem
3Martinsh3 rakstīja: Es tiešām nesaprotu raksta jēgu
Jā, man arī vajadzīgi papildus paskaidrojumi par, piemēram, sekojošo teikuma daļu:
"..klubi izrādījuši zināma veida interesi par universālā uzbrucēja Stīvena Džeksona iegūšanu.."
Ja klubi vienkārši būtu izrādījuši interesi par spēlētaja iegūšanu savā komandā, viss būtu skaidrs, bet tas "zināma veida" mani mulsina. Varbūt kāds cits zin, kāda ir tā "zināma veida" interese, jo es godīgi sakot nezinu.
, 2009-10-12 15:51, pirms 15 gadiem
An2 rakstīja: Jā, man arī vajadzīgi papildus paskaidrojumi par, piemēram, sekojošo teikuma daļu:
"..klubi izrādījuši zināma veida interesi par universālā uzbrucēja Stīvena Džeksona iegūšanu.."
Ja klubi vienkārši būtu izrādījuši interesi par spēlētaja iegūšanu savā komandā, viss būtu skaidrs, bet tas "zināma veida" mani mulsina. Varbūt kāds cits zin, kāda ir tā "zināma veida" interese, jo es godīgi sakot nezinu.
...tikai raksta autoram zināmā veidā!
, 2009-10-13 18:08, pirms 15 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Redzēt jau būtu patīkami, taču ir vairāki bet - Čikāga plāno būt nopietns spēlētajs 2010. gada brīvo aģentu tirgū ( Weids....), un Džeksona 3 gadu līgums viņiem atņemtu jebkuras cerības iedot MAX līgumu kādai zvaigznei.....Šarlotei ir līdzīgās problēmas - viņi vēlās samazināt budžetu, lai varētu pārdot klubu jaunam īpāsniekam - tādēļ tika aizmainīts Okafors pret Čandleru - ilgtermiņā tika ietaupīti kādi 40 m dollāru un taģad to visu izmest vējā ņemot Džekosnu nav loģiski, taču lielākais šķerslis ir Bobcats treneris - Lerijs Brauns- aizsardzības tipa basketbola piekritējs, kur katram ir savi pienākumi aizsardzībā, un lomas uzbrukumā stingri noteiktas - tādam brīvdomātājam kā Kapteinim Džekam tur būtu grūti......
Nu ar brivdomātāju AI taču sastradājās kkā
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
16

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.