Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīzlijs strādā pie aizsargu iemaņām

Bīzlijs strādā pie aizsargu iemaņām
Maikls Bīzlijs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" mājaslapā publicētajā intervijā uzbrucējs Maikls Bīzlijs atklājis, ka strādā pie ārējās līnijas spēlētāju iemaņu attīstīšanas.

"Pašreiz strādāju pie tām lietām, ko dara uzbrūkošie aizsargi vai vieglie uzbrucēji. Strādāju pie spēles ar aizsegiem, pustālie metieni, bumbas pārvaldīšana - lietas, ko dara arī daudzi saspēles vadītāji. Zinu, ka varbūt nekad nesanāks uzspēlēt kā pirmajam vai otrajam numuram, bet, ja strādāšu pie šiem aspektiem, grūtāk būs nosegt mani," savu starpsezonas treniņu saturu atklājis Maiami "Heat" uzbrucējs Maikls Bīzlijs.

"Daru daudzas lietas, ko Čonsijs Bilapss dara. Domāju, ka viņš ir labākais saspēles vadītājs NBA, īpaši spēlē ar aizsegiem. Kāpēc gan nemēģināt līdzināties tam? Uzskatu, ka, ja spēšu to pievienot savai spēlei, būšu grūtāk nosedzams," tā Bīzlijs. Aizvadītajā sezonā 20 gadus vecais Bīzlijs lielākoties spēlēja abās uzbrucēja pozīcijās.

Tā kā Bīzlijam sanāk spēlēt arī spēka uzbrucēja pozīcijā, viņš varētu mēģināt pielikt svarā, bet pats spēlētājs to neuzskata par nepieciešamību: "Jūtos apmierināts ar manu svaru. Palikšu pie pašreizējā. Jau tā esmu nedaudz par īsu un, ja nevarēšu vēl pakustēties, nevarēšu spēlēt savu spēli. Koncentrējos uz kļūšanu ātrākam savā pozīcijā," sacīja Bīzlijs.

Izmantotie resursi:
heat.com

 +12 [+] [-]

, 2009-06-12 16:21, pirms 15 gadiem
un pareizi dari, veciit, talants tev ir, tikai shis dimantinjsh nav veel kaartiigi apstraadaats!

 +10 [+] [-]

, 2009-06-12 16:22, pirms 15 gadiem
Shis talants arii vinjam jaattiistta treninjaa .

  +8 [+] [-]

, 2009-06-12 16:24, pirms 15 gadiem
Šits čalis šosezon radīja patīkamas emocijas ar savu sakarīgo spēli, nelikās ka viņš bija rookie, bet gan kārtīgu NBA rūdījumu guvis spēlētājs.
Manuprāt viņš jau tagad bija grūti nosedzams, pieliekot šajās lietās - tad pēc pāris gadiem būs vien no elitārajiem uzbrucējiem

  -3 [+] [-]

, 2009-06-12 16:30, pirms 15 gadiem
Nu metiens vinam ir loti labs

  +3 [+] [-]

, 2009-06-12 16:40, pirms 15 gadiem
Domāju, ka viņam karjera nav jāatīsta kā PF. Viņš lieliski iederās SF pozīcijā, Kurš var labi spēlēt PF pozīcijā. Tapēc par svaru nav jāraizējas, viņam ir labs metiens, un nebaidās līst zem groza... Aizsardzība ari viņam nav sveša labas darbības ar rokām ātras... Ar Hazlemu abi divi kopā diezgan veiksmīgi darbojās... Esmu lasījis, ka apskatnieki pat salīdzina ar Igodualas potenciālu (Kuru viņs aizlaida lielā mērā vējā... )

     [+] [-]

, 2009-06-13 09:13, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Domāju, ka viņam karjera nav jāatīsta kā PF. Viņš lieliski iederās SF pozīcijā, Kurš var labi spēlēt PF pozīcijā. Tapēc par svaru nav jāraizējas, viņam ir labs metiens, un nebaidās līst zem groza... Aizsardzība ari viņam nav sveša labas darbības ar rokām ātras... Ar Hazlemu abi divi kopā diezgan veiksmīgi darbojās... Esmu lasījis, ka apskatnieki pat salīdzina ar Igodualas potenciālu (Kuru viņs aizlaida lielā mērā vējā... )
individuālā aizsardzība viņam vāja ir, un ar augumu slikti par vietu viņš cīnās ar garajiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja