Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ričardsons turpmāk "Suns" formā

Ričardsons turpmāk "Suns" formā
Džeisons Ričardsons
Foto: AFP

105 : 89

Hornets - Hornets

115 : 110

Lakers - Suns

Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) aizvadītajā naktī veikts nozīmīgs un ievērības cienīgs darījums - Šarlotes "Bobcats" aizmainījuši Džeisonu Ričardsonu uz Fīniksas "Suns", pretī saņemot Radža Belu, Borisu Diāvu, kā arī Šonu Singlteriju.

"Viņš ir atlētisks un būs labs papildinājums mūsu uzbrukumam," sacīja "Suns" ģenerālmenedžeris Stīvs Kers. "Tāpat viņš ir arī lielisks aizsardzības spēlētājs, kurš ir savā labākajā vecumā. Viņam ir ļoti labs raksturs un ir labi zināms ar savu profesionālo attieksmi pret darbu."

Ričardsonu Fīniksā sagaidīs bijušais komandas bieds no Goldensteitas "Warriors" laikiem Mets Bārnss, kurš "Suns" rindās aizvada pirmo sezonu un dara to ļoti labi. Divkārtējam NBA "Slam dunk" konkursa uzvarētājam papildinot Fīniksas sastāvu, "Suns" jau izskatās pēc ļoti nopietna spēka, kas noteikti iesaistīsies cīņā par augstākajiem mērķiem Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-12-11 03:03, pirms 16 gadiem
wouch

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 09:30, pirms 16 gadiem
abiem izdevīga! Suns pastiprinās arējā līnijā un Bobcats iegūst plašāku soliņu!

 +19 [+] [-]

, 2008-12-11 09:37, pirms 16 gadiem
Beidzot šim lieliskajam spēlētājam būs labs klubs! Warrioros viņš bija vājā klubā, tad uz vienu gadu spēja kopā ar BD uztaisīt playoff pārsteigumu, bet tad nākamajā gadā nokdauns - līgas pastarīši Bobcats. Tagad beidzot lai viņš plosās Fīniksā.
Nešs, Stademairs, Ričardsons, O-Nīls, Bārns...skaisti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-12-11 09:42, pirms 16 gadiem
Loti laba maina! Nu ko, gaidam sogad paradi Finiksa - Stivs un Grants to ir pelnijusi!

  +3 [+] [-]

, 2008-12-11 09:45, pirms 16 gadiem
Arī priekš Bobcats nemaz tik slikta maiņa nava. 3 normāli spēlētāji, kas aizsēdējušies uz soliņa, tagad normāli varēs atvērties austrumu konferencē.

  -2 [+] [-]

, 2008-12-11 09:52, pirms 16 gadiem
Vēl tikai iemainīt Nash pret BD un es nopirkšu SUNS krekliņu kaut gan līdz šim nekad neesmu bijis par SUNS Man sāk patikt tā komanda ar savāv aktivitātēm atšķirībā no GSW kas pēdējo 2 gadu laikā atsakās no 5 līdera cienīgiem spēlētājiem

  +6 [+] [-]

, 2008-12-11 09:55, pirms 16 gadiem
Suns paarmainjas bija vajadziigas, jo rezultaati shogad nepavisam nav iepriecinoshi (tikai 13-10). Ja ne komanda ir palikusi speeciigaaka, tad taada no kuras vairaak baidiisies pretinieki, jo praktiski katraa poziicijaa ir pa speeleetaajam, kas var uztaisiit rezultaatu

 +12 [+] [-]

, 2008-12-11 10:14, pirms 16 gadiem
Ar tādu sastāvu viņi šogad VAR izcīnīt gredzenus, Bostonai ir big three, suns ir big four! Nash, J-Rich, Stoudemaire un Šaks, psc, ārējā līnija lieliska, zem groza vsp vāks cik viņiem algās aiziet?

  -1 [+] [-]

, 2008-12-11 10:16, pirms 16 gadiem
Nu bet JRich bija pelnījis kādu labāku klubu, bobcati nebija JRich cienīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-12-11 10:30, pirms 16 gadiem
Vienārši ideāla maiņa satoties nos Suns skatapunkta!! Zaudēja Aizardzības speciālistu R.Bella izskatā (kurš tomēr nevēlējas palikt Suns komandā) un soliņa deldētāju Borisu Diāvu ar lielu dargu kontraktu,bet pretī dabūjot JRich kurš,kā mes visi aceramies no "We believe" sezonas GSW,prot spēlēt run and gan spēles stilu,kuru vel izteiktāk spēlēs Suns komanda!! Ar šo papildinājumu (protams ja JRich iejutīsies Suns komandā) varētu pacīnīties ja ne par NBA cempiontitulu,tad par Confiriences titulu!!!

  -4 [+] [-]

, 2008-12-11 10:34, pirms 16 gadiem
Domāju ka Suns gredzeni nu noteikti nespīd...
Labāka komanda noteikti paliks pēc Ričardsona pievienošanās, bet uz gredzeniem vēl nevar pretendēt...

  -3 [+] [-]

, 2008-12-11 10:42, pirms 16 gadiem
es jums saku veči ... noteikti ieguvēji ir BOBCATS. Es jau nesaku, ka J-Rich ir slikts spēlētājs , viņš ir viens no maniem favorītiem, bet jāsaka , ka bieži vien vērojama nestabilitāte no distances un soda metienos. Suns būs pilnībā jāmaina un no jauna jāveido spēle, nez vai sezonas 1. ceturksnī tas bija prātīgi. Nekādīgi nevar teikt, ka Suns ir papildinājušies, tie ir ieguvuši lielisku spēlētāju, taču pretim atdevuši sava kodola "sastāvdaļas". Raja Bell - viens no labākajiem aizsargiem līgā kā arī labs snaiperis un Boris Diaw - viens no universālākajiem spēlētājiem, kuram gan sezonas sākums nevisai labs sanācis. No Suns uz šarloti aizbraucis arī "rūkijs" Šons Singletarijs, manuprāt par perspektīvu nenosauksi, NBA debitējis 23 gados un neko īpašu parādījis nav, taču neaizmirsīsim, ka Fīniksā viņš bija Stīva Neša ēnā, Šarlotē būs motivācija, ceru, kļūt par 1. PG un iespējams progress... labi labi... Suns big four, but how about Charlotte now ? - Raja Bell - Boris Diaw - Emeka Okafor - Gerald Wallace - Raymond Felton ... lūk augstākās raudzes pamatpiecinieks. Rezumē ... Bobcat ir noteikti lielāki ieguvējo, kgan arī Suns kkādas izmaiņas bija nepieciešamas, lai iekustinātu ierūsējošo motoru, cerēsim ka maiņa būs izdevīga abām komandām !

  +4 [+] [-]

, 2008-12-11 10:44, pirms 16 gadiem
sakam karjera uz labas nots beigsies iespejams

  +2 [+] [-]

, 2008-12-11 10:55, pirms 16 gadiem
to ^h00P^
Izskatās ka šorlote vēlās arī aizmainīt G.Wallace, ja tas notiks,tad Šarlotei nebūs spēlētājs kas regulāri var sames spēlē ap 20 pts (ja protams nedabūs sādu spēlētāju treidā ar G.Wallace). Aizsardzība tiešām šarlotei būs laba (aizsardzība vispār Eastern konferencē ir primārais atšķirībā no Western konfirences kur dominē uzbrukums)

  -1 [+] [-]

, 2008-12-11 11:00, pirms 16 gadiem
neesmu dzirdējis... taču domājams, ka par neko G.Wallace tie neatdos..

     [+] [-]

, 2008-12-11 11:20, pirms 16 gadiem
nju davai Suns...ilgi jau fanoju pa jums.....jāsakapā tak vienreiz i tas NBA tronis..varētu tag toch kļūt pa riktīgiem NBA monstriem..kā nekā tur jau Shaq,Stoudamaire, Nash..u.c normāli chalji...būs ko redzēt..

  -4 [+] [-]

, 2008-12-11 11:35, pirms 16 gadiem
es piekriitu hoop jo tieshaam bobcats ir ieguveeji lielaakaa meeraa jo j-rich tomeer nav labaaks par diavu un bellu kopaa un sharlotei bij vajadziigi tieshi shaadi speeleetaaji kas kapaas un kapaas es arii nesaku ka j-rich bij slikts man arii patiik shis speeleetaajs katraa zinaja mainja izdeviiga abaam komandaam kgan vairaak ceru uz bobcats progresu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-11 12:05, pirms 16 gadiem
kļova, nu ta taga g.walless jaaiemaina pret magetti un viss kedaa

     [+] [-]

, 2008-12-11 12:07, pirms 16 gadiem
Labs Vot shadu mainu es saprotu - abas komandas skiet, ka ir ieguvejas.

Vienigi 2K NB 2009 bus laikam Suns sastavs japamaina

     [+] [-]

, 2008-12-11 12:33, pirms 16 gadiem
Njaa laba mainja, bobcats ar iegust 2 pamata spēlētājus, bet es neteiku ka onīls+stademairs+našs nebija bieds, fīniksa ieguvsi labu spēlētāju

     [+] [-]

, 2008-12-11 13:45, pirms 16 gadiem
merqcio rakstīja: Vienārši ideāla maiņa satoties nos Suns skatapunkta!! Zaudēja Aizardzības speciālistu R.Bella izskatā (kurš tomēr nevēlējas palikt Suns komandā) un soliņa deldētāju Borisu Diāvu ar lielu dargu kontraktu,bet pretī dabūjot JRich kurš,kā mes visi aceramies no "We believe" sezonas GSW,prot spēlēt run and gan spēles stilu,kuru vel izteiktāk spēlēs Suns komanda!! Ar šo papildinājumu (protams ja JRich iejutīsies Suns komandā) varētu pacīnīties ja ne par NBA cempiontitulu,tad par Confiriences titulu!!!
ja neesi pamanījis,suns ir nomainījies treneris,kas galvenokārt ir saistīts ar stīva kera vēlmi redzēt pavisam cita stila komanda,piedevām daudz kas tiek pakārtots šakam,jo šogad uz viņu tiek spēlēts. arī duets nash-amarē netiek tik daudz izmantots,jo pikenrola sadarbības starp šiem diviem šosezon ir dramatiski samazinājušās,tiek spēlēts pavisam cits basketbols,ar citām sadarbībām,vairāk tendēts uz pozicionālu spēli un darbību aizsardzībā. tākā par run un gun vari aizmirst,skatoties uz suns komandu.

runājot par maiņu,ričardsons manās acīs vienmēr ir bijis ļoti labs spēlētājs,profesionālis laukumā un ārpus tā,tomēr šosezon viņa cipari ir samazinājušies,taču tagad viņam tiks dota iespēja atkal spēlēt rietumos,tādēļ var teikt,ka sezona sākas no jauna. pretī tika atdots boris diāvs,kurš,vismaz iepriekšējās sezonās bija otrs spēles organizētājs aiz neša,par cik tagad laikumā arvien vairāk tiek turēts duets šaks-amarē,diāva loma komandā ir būtiski samazinājusies,bet spēlētājs ir ļoti universāls,tā teikt garais ar saspēles vadītāja īpašībām. radža bells- paši zinām- labs aizsardzības spēlētājs,bīstams no perimetra. tā vien izskatās,ka skatoties ilgtermiņā,bobcats ir ieguvuši un maiņas tāpat bija nepieciešamas abiem klubiem,jo lietas pagaidām neiet tā,kā bija paredzēts

     [+] [-]

, 2008-12-11 14:49, pirms 16 gadiem
Principā ideāla maiņa! Bobcats zolīdāks soliņš , bet Suns tēmē uz ko nopietnu šogad ! Lai veicas

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 15:18, pirms 16 gadiem
Suns bus liels konkurets uz titulu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-11 16:21, pirms 16 gadiem
Tiem kas priecājas par Suns, derētu atgādināt, ka liela nozīme būs tam kādā fiziskā kondīcijā uz play off nonāks Šaks! Jau labu laiku vairs nevar būvēt komandu ap Šaku, vai ar cerībām uz lielu Šaka ieguldījumu! Ja Suns izdosies sezonas gaitā nostabilizēties astotnieka augšdaļā, Šaks būs nosacīti vesels un uz sezonas beigām viņam slodzi atvieglot tā, lai PO Šaks var noārdīties tā kā sezonas sākumā, viss var notikt! Kaut arī man simpatizē Suns un patiešām būtu priecīgs ja viņi tiktu pie gredzeniem, tomēr pārāk īsais soliņš... un ja pamata večiem visu sezonu tiešām būs jācīnās laukumā lai uzlabotu situāciju astotniekā, izslēgšanas spēlēs atkal var izrādīties galvenais faktors nogurumam! PO tomēr spēlē fiziskāku spēli kā regulārajā sezonā... lai veicas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-11 19:08, pirms 16 gadiem
Skaisti

  +1 [+] [-]

, 2008-12-11 19:35, pirms 16 gadiem
kūdra rakstīja: GSW pēdējo 2 gadu laikā atsakās no 5 līdera cienīgiem spēlētājiem
Kamōn ir tak līderis spagetī, kurš met līdzko ticis pāri centra līnijai.
***
Cerams ričardsonam stati nesamazināsies, viņš man fantasy league spēlē.

     [+] [-]

, 2008-12-11 22:53, pirms 16 gadiem
vēl tgd nesaprotu kapēc Richardsonu aizmainiiju prm no GSW Varēja tgd GSW iemainīt viņu atpakaļ pre Maggete Tas būtu ļoti izdevīgi

     [+] [-]

, 2008-12-11 23:33, pirms 16 gadiem
Nereti bijušie GSW spēlētāji pret Warriors labi nospēlē. Jāgaida spēle pret saulēm

     [+] [-]

, 2008-12-12 14:33, pirms 16 gadiem
Nu preiks par SUNS , bet viniem ir kaut kas jadara nejiet 4 zaudeejumi pec kartas laikam jau kaut kas lidzes kad panema vinu
SUNS saraujat