Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: ""76ers" izrāda interesi par Hārdenu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Apskatnieks: ""76ers" izrāda interesi par Hārdenu"
"Rockets" ģenerālmenedžeris Derils Morijs un Džeimss Hārdens
Foto: AP/Scanpix

''The Athletic'' NBA apskatnieks Šems Čanarija ziņo, ka Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) klubs Filadelfijas "76ers" izrādot interesi par Džeimsa Hārdena iegūšanu. Šāds pieņēmums tiek izteikts, jo par komandas basketbola operāciju prezidentu nesen iecelts Darils Morijs, kurš iepriekš bija Hjūstonas "Rockets" ģenerālmenedžeris. Morijs regulāri izcēlies ar skaļiem maiņas darījumiem.

Derils Morijs, būdams "Rockets" ģenerālmenedžeris, komandai maiņas darījumu rezultātā piesaistīja tādus basketbolistus kā Krisi Polu un Raselu Vestbruku. Tāpēc nav pārsteigums, ka viņš arī Filadelfijā varētu veikt darījumus, kuros iesaistīti augstākās klases basketbolisti.

"Esmu dzirdējis to, ka Filadelfijai patiešām ir interese par Džeimsu Hārdenu," Šems Čanarija teica. "Morijs jau iepriekš ir izcēlies ar vērienīgiem maiņas darījumiem, tāpēc uzskatu, ka arī tagad pastāv dažādas varbūtības. Interese par Hārdenu ir arī no citām komandām, lai arī "Rockets" šobrīd neizskata iespēju aizmainīt savu komandas lielāko zvaigzni."

Hārdens tika draftēts 2009. gadā ar kopējo trešo numuru. Viņu draftēja Oklahomsitijas "Thunder", bet 2012. gadā viņš nonāca Hjūstonas "Rockets" komandā. Karjeras laikā Hārdens regulārā turnīra ietvaros vidēji spēlē guvis 25,2 punktus, savācis 5,3 atlēkušās bumbas un atdevis 6,3 piespēles. 2018. gadā viņš kļuva par līgas vērtīgāko spēlētāju. Tāpat 31 gadu vecais spēlētājs sešas reizes ir bijis iekļauts NBA pirmajā simboliskajā izlasē jeb "All-NBA First Team".

  -1 [+] [-]

, 2020-11-04 10:20, pirms 3 gadiem
RW jau būtu priecīgs tikai no tā, varētu atkal MVP status krāt

     [+] [-]

, 2020-11-04 10:30, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: RW jau būtu priecīgs tikai no tā, varētu atkal MVP status krāt
Smieklīgākais būtu tad,ja Hārdenu mainītu pret Simonsu. Tad RW patiešām būtu priecīgs

     [+] [-]

, 2020-11-04 10:32, pirms 3 gadiem
Simons pret Hārdenu.. hmm, nu nav skaidrs,kapēc to darīt Hou. Vienlaicīgi vai tas ļoti palīdzētu Phi, lai cīnītos par finālu, ar nav skaidrs. Ieguvēji gan, protams, būtu Phi, jo Hou ar diviem ķeģeļu nēsātājiem būtu pilnīgi bezsakarīga komanda

     [+] [-]

, 2020-11-04 10:53, pirms 3 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Smieklīgākais būtu tad,ja Hārdenu mainītu pret Simonsu. Tad RW patiešām būtu priecīgs
Es neredzu variantu ka tas nebūtu Simons pret Hārdenu.Protams būtu citi vārdi iesaistīti vēl.
Jo treidojot Embīdu pret Hārdenu doenst make any sense,jo tad Phili jātreido arī Simonss kaut kur,jo viņs ar Hārdenu kopā nesaderētu..
To pašu var teikt arī par Westbruka/Simonsa duo,jo tad Hou jātreido prom Westbruks.

     [+] [-]

, 2020-11-04 16:27, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: Simons pret Hārdenu.. hmm, nu nav skaidrs,kapēc to darīt Hou. Vienlaicīgi vai tas ļoti palīdzētu Phi, lai cīnītos par finālu, ar nav skaidrs. Ieguvēji gan, protams, būtu Phi, jo Hou ar diviem ķeģeļu nēsātājiem būtu pilnīgi bezsakarīga komanda
nu tik pat labi tas var būt trīspusējs deal

     [+] [-]

, 2020-11-05 10:35, pirms 3 gadiem
Ja vien 76eriem būtu ko dot... Rocketiem derētu Simons tikai tad, ja iet uz pilnīgu pārbūvi... 76eriem nav ne draftu ne labu jauno spēlētāju, lai sēž ar savu ''BIG 3''. Milzīgi līgumi sadoti, visi viņi tramatiski un ļoti atgādina Clippers ar Polu, Grifinu un Džordanu, vienmēr pie favorītiem, bet te beņķis pa īsu, te traumas... Nekas tur nebūs un Hardenu viņiem toč nedabūt.