Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Rockets'' spēlētājs Porters aizturēts par fizisku uzbrukumu draudzenei

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Rockets'' spēlētājs Porters aizturēts par fizisku uzbrukumu draudzenei
Kevins Porters. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Medijs ABC ziņo, ka par fizisku uzbrukumu savai draudzenei aizturēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' viens no iepriekšējās sezonas vadošajiem spēlētājiem Kevins Porters juniors.

ASV medijs ABC ziņo, ka par aizdomām par fizisku uzbrukumu savai draudzenei aizturēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' basketbolists Kevins Porters juniors. Viņš šobrīd atrodas vienā no policijas iecirkņiem Manhetenā.

Tiek ziņots, ka Porters pēc došanās atpūsties svētdienas vakarā vien agrā pirmdienas rītā atgriezās Ņujorkas ''Millenium Hotel'', un viņa draudzene nebija priecīga par to, cik vēlu viņš pārradies atpakaļ. Rezultātā viņa aizslēgusi viesnīcas durvis un Porters numuriņā iekļuvis vien ar viesnīcas apsargu palīdzību. Uzreiz pēc tam viņš iesitis savai draudzenei.

2019. gada NBA draftā Porteru izvēlējas ar 30. numuru un līdz šim viņš karjeru pavadījis Klīvlendas ''Cavaliers'' un arī Hjūstonas ''Rockets''. Pagājušajā sezonā viņš aizvadīja karjeras labāko gadu, vidēji mačā gūstot 19.2 punktus, atdodot 5.7 rezultatīvās piespēles un izcīnot 5.3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://abcnews.go.com/Sports/houst...

     [+] [-]

, 2023-09-12 10:19, pirms gada
Nauda makā nesmird! Kārtējā..

     [+] [-]

, 2023-09-12 18:26, pirms gada
Cerams, ka ar šo incidentu arī beigsies KPJ karjera Amerikā. Pretīgs tips.