Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Songailu aizmaina uz ''Hornets''

Songailu aizmaina uz ''Hornets''
Darjuss Songaila un Maiks Millers
Foto: SCANPIX SWEDEN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņūorleānas ''Hornets'' un Minesotas ''Timberwolves'' veikuši darījumu, kurš paredz to, ka uz ''Hornets'' dosies lietuvietis Darjuss Songaila un Bobijs Brauns, bet uz ''Timberwolves'' Antonio Daniels un 2014.gada otrās kārtas drafta izvēles tiesības.

Iepriekš jau šajā vasarā Darjuss Songaila tika aizmainīts no Vašingtonas ''Wizards'' uz Minesotas ''Timberwolves''. Tā kā ''Timberwolves'' nespēja pierunāt Rikiju Rubio pārcelties uz Minesotu, tad komandai nācās meklēt vēl kādu aizsargu, kurš spētu pastiprināt komandas spēli.

Šodien kļuvis zināms, ka Ņūorleānas ''Hornets'' un ''Timberwolves'' veikuši darījumu, kura rezultātā Darjuss Songaila un Bobijs Brauns pārceļas uz ''Hornets'', bet Antonio Daniels uz Minesotu. Daniels ir aizsargs un tieši šajā pozīcijā ''Timberwolves'' meklēja papildinājumu. ''Hornets'' šajā starpsezonā bija aizmainījusi Taisonu Čendleru uz ''Bobcats'', pretī iegūstot Emeku Okaforu, bet nedaudz vēlāk kā ar brīvo aģentu parakstīja līgumu ar Aiku Diogu.

''Hornets'' ģenerālmenedžeris Džefs Bovers atklāja, ka ir priecīgs, ka komandai pievienojies Songaila: ''Darjuss padarīs šo komandu vēl spēcīgāku un ar savu pieredzi spēs palīdzēt tai izcīnīt lielas uzvaras. Savukārt Bobiju Braunu mēs jau zinām no tā laika, kad viņš spēlēja mūsu Vasaras līgas komandā, tāpēc esam priecīgi iegūt arī Braunu.''

Darjuss Songaila pagājušajā sezonā kopā ar Vašingtonas ''Wizards'' aizvadīja diezgan neveiksmīgu sezonu. Pats basketbolists vairāk laiku pavadīja uz rezervistu soliņa, taču sev atvēlētajā laikā pamanījās vidēji spēlē gūt 7,4 punktus un izcīnīt 2.9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +3 [+] [-]

, 2009-09-10 10:26, pirms 15 gadiem
Laibi ir ka Songaila aiztinās no wizarda, jo tur viņu konkrēti marinēja, kaut gan spēlēja viņš labi!