Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" paraksta līgumu ar francūžu centru Petro

Andrejs Siliņš

"Nets" paraksta līgumu ar francūžu centru Petro
Johans Petro aizsardzībā pret Dvaitu Hovardu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūdžersijas "Nets" vadība vienojusies par trīs gadu līgumu ar Francijas basketbolistu Johanu Petro, kurš līdz šim pārstāvēja Denveras "Nuggets".

Pēdējās divas sezonas 213 centimetrus garais un 112 kilogramus smagais Petro spēlēja Denveras "Nuggets" rindās. Andra Biedriņa vienaudzis ar "Nets" noslēdzis finansiāli diezgan izdevīgu līgumu - trīs sezonās Petro no "Nets" saņems desmit miljonus dolāru. Petro plānots kā otrais centrs aiz Brūka Lopeza.

Profesionāļa karjeru Petro iesaka "Pau-Orthez" vienībā 2003. gadā, pēc sezonas jau kļūstot par Francijas čempionu. 2005. gadā centru ar 25. kārtas numuru nodraftēja Sietlas "Supersonics", kur četru sezonu laikā (pēdējā jau tad, kad klubs bija pārcēlies uz Oklahomsitiju) spēlēja aptuveni 19 minūtes, gūstot ap piecus punktus un izcīnot 4,5 atlēkušās bumbas.

2009. gada sākumā Petro tika aizmainīts uz Denveras "Nuggets", kur pusotras sezonas laikā centra spēle slaiks krasi samazinājās, līdz ar to arī devums kopējā komandas statistikā. Tomēr tieši ar "Nuggets" Petro izjuta izslēgšanas spēļu garšu un vienā no kopumā 16 "play-off" mačiem Petro devās laukumā starta pieciniekā.

Izmantotie resursi:
yahoo.com

  +9 [+] [-]

, 2010-07-10 23:55, pirms 14 gadiem
Nu reāli, lai NEts ir tas īpašnieks miljardieris, bet ne ko jēdzīgu viņi neiegādājas, lai paceltos augstāk

  -1 [+] [-]

, 2010-07-11 00:29, pirms 14 gadiem
The_bosss rakstīja: Nu reāli, lai NEts ir tas īpašnieks miljardieris, bet ne ko jēdzīgu viņi neiegādājas, lai paceltos augstāk
Nav jau vairs, ko pirkt tādu zvaigzni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-07-11 01:12, pirms 14 gadiem
rihards8 rakstīja: Nav jau vairs, ko pirkt tādu zvaigzni
Da labi. Visi jau nav kā Džeimss, Kobijs, Veids, utt., bet daudzi ir ļoti labi!
Kā, piem., Manu Džinobli, Markuss Kembijs, Treisijs MakGreidijs (kas zin, mošk viņam vēl ir kas iekšās), Šakils O'Nīls (varbūt var parādīt pāris 40-punktu spēles), Stīvens Džeksons, Rips Hamiltons, utt..

     [+] [-]

, 2010-07-11 15:51, pirms 14 gadiem
The_bosss rakstīja: Da labi. Visi jau nav kā Džeimss, Kobijs, Veids, utt., bet daudzi ir ļoti labi!
Kā, piem., Manu Džinobli, Markuss Kembijs, Treisijs MakGreidijs (kas zin, mošk viņam vēl ir kas iekšās), Šakils O'Nīls (varbūt var parādīt pāris 40-punktu spēles), Stīvens Džeksons, Rips Hamiltons, utt..
Viņi nav brīvie aģenti... Un tas neiekļaujas viņu politikā, arī Petro ir jauns un talantīgs, pagājušosezon dabūja pāris Double-Double