Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pargo apstiprina interesi no "Hornets"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Pargo apstiprina interesi no "Hornets"
Džanero Pargo.
Foto: AFP

Bijušais Pireju ''Olympiacos'' saspēles vadītājs amerikānis Džanero Pargo, baudot atvaļinājumu, pašlaik atrodas savā dzimtenē un ir izteicis vēlmi atgriezties savā bijušajā darba vietā - NBA klubā Ņūorleānas ''Hornets''.

Atvaļinājumu 185 centimetrus garais aizsargs pavada ASV un viendien nolēma iegriezties Ņūorleānas ''Hornets'' treniņu centrā, kur savu meistarību ''Hornets'' kluba skautiem atrādīja potenciālie NBA drafta kandidāti. Ieejot sporta zālē, Pargo nekavējoties piesaistīja klātesošo žurnālistu uzmanību. Lielākoties žurnālisti Pargo iztaujāja par sezonu Eiropā un viņa nākotnes plāniem.

Atbildot uz jautājumu, vai Pargo varētu atgriezties ''Hornets'', spēlētājs sacīja: ''Abas puses ir izrādījušas interesi, taču vairāk es neko nevaru komentēt. Ja es atgrieztos komandā, es vēlētos savu līdzšinējo lomu spēlētāju rotācijā, kas man tika uzticēta pirms prombraukšanas. Protams, es vēl nezinu, vai man šī loma tiks garantēta. Ja es atgrieztos Ņūorleānā, man nebūtu problēmu ar adaptēšanos šejienes apstākļiem, jo es pazīstu gan trenerus, gan spēlētājus un lieliski pārzinu sistēmu.''

Šo sezonu Pargo uzsāka Maskavas ''Dynamo'' rindās, taču finansiālu apsvērumu dēļ sezonas vidū komandu pameta un pārcēlās uz Pireju ''Olympiacos''. Pēc Grieķijas čempionāta noslēguma Pargo no ''Olympiacos'' sastāva tika atskaitīts.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

  +3 [+] [-]

, 2009-06-10 15:36, pirms 15 gadiem
Nekāda lielā loma Hornets komandā viņam nebūs, bet gan jau spēles laiku dabūs, ja tiks paņemts

  +3 [+] [-]

, 2009-06-10 16:31, pirms 15 gadiem
cik nu šo čali redzēju spēlējam Eiropā, tad uzreiz radās iespaids, ka šeit viņam īsti nav ko darīt - uz pretspēlētāju(saspēlnieku) fona izskatījās meistarīgāks un faktiski varēja darīt ko grib(uzbrukumā)... viennozīmīgi - viņa vieta ir NBA!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-10 17:31, pirms 15 gadiem
Būtu labs rezervists Pōlam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-10 18:20, pirms 15 gadiem
Uz ASK

     [+] [-]

, 2009-06-10 22:39, pirms 15 gadiem
eshan rakstīja: Nekāda lielā loma Hornets komandā viņam nebūs, bet gan jau spēles laiku dabūs, ja tiks paņemts
Mulkiibas...
Starpcitu shosezonas Hornets nevariibu piedeevee arii to ka Pargo nav vairs komandaa un tieshi taapeec grib dabuut vinju atpakalj.