Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Kings" jauns galvenais treneris

"Kings" jauns galvenais treneris
Pols Vestfāls
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" galvenā trenera amatā iecēlis Polu Vestfolu. Vienošanās panākta uz divām sezonām.

Paredzams, ka nākamajās divās sezonās Pols Vestfāls saņems pa pusotram miljonam ASV dolāru, bet pirms trešā gada, kurā Vestfāls varētu saņemt 1,7 miljonus, "Kings" būs iespēja izvēlēties par sadarbības turpināšanu. Savas trenera karjeras laikā Vestfāls jau vadījis divas NBA komandas - Fīniksas "Suns", ar ko iekļuva 1992. gada NBA finālos, un Sietlas "Supersonics". Vestfāls galvenā trenera amatā guvis 267 uzvaras un piedzīvojis 159 zaudējumus.

Šī ir jau trešā trenera maiņa "Kings" komandā pēdējos četros gados. Bez Vestfāla kā galvenie kandidāti uz vakanto "Kings" trenera vietu tika minēti Losandželosas "Lakers" asistents Kērts Rembiss un Bostonas "Celtics" asistents Toms Tibodē.

Izmantotie resursi:
kings.com
sacbee.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 12:31, pirms 15 gadiem
Kubica rakstīja: Cerams palīdzēs ''Kings'' atgriezties virsotnēs.
nepalidzes!
nav spletaju kas to varetu izdarit!
Kevisns viens nepavilks!

     [+] [-]

, 2009-06-10 17:35, pirms 15 gadiem
Labs treneris.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-10 17:45, pirms 15 gadiem
Treneris labs. Man patika kā viņš izteicās par MJ 1993.gada finālos.

Ja treneris ir jau aizvedis ''Suns'' līdz finālām, tad noteikti no viņa tagad gaida PO komandu. Ar šadu sastāvu protams tas nav iespējams, tad kaut kas būtu jādara GM, lai tas izdotos.