Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Aiversons apgalvo, ka turpinās karjeru Memfisā

Aiversons apgalvo, ka turpinās karjeru Memfisā
Alens Aiversons
Foto: AP

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Detroitas ''Pistons'' basketbolists Alens Aiversons interneta vietnē Twitter publicējis ierakstu, ka turpmāk savu basketbolista karjeru turpinās Memfisas ''Grizzlies''.

Jau pēc sezonas beigām bija zināms, ka Alens Aiversons, visticamāk, savu basketbolista karjeru Detroitas ''Pistons'' neturpinās. Pagājušā sezona Aiversonam izvērtās diezgan neveiksmīgi un basketbolistam bija arī vairākas traumas tās gaitā. Jau visas šīs starpsezonas laikā tika minēts, ka Aiversons, visticamāk, varētu pievienoties Memfisas ''Grizzlies'' un šīs nedēļas sākumā Aiversons tikās ar ''Grizzlies'' vadību, lai pārrunātu iespējamo Aiversonu spēlēšanu ''Grizzlies''.

Pats basketbolists jau interneta vietnē Twitter ir publiskojis ierakstu, ka savu karjeru turpinās Memfisas ''Grizzlies'', kamēr ''Grizzlies'' vadība pagaidām par šo basketbolista izteikumu klusē un plašākus komentārus nesniedz. Aiversons arī apgalvojis, ka pieņēmis viena gada līguma piedāvājumu, bet sīkākas detaļas gan atklātas netika.

Ja tiešām Aiversons pievienosies ''Grizzlies'', tad tas būs slavenākais NBA basketbolists, kāds pēdējā laikā pievienojies ''Grizzlies''. Aiversons 1996.gadā tika izvēlēts kā drafta pirmais numurs, bet 2001.gadā viņš kļuva par līgas MVP. 13 sezonu laikā Alens Aiversons spēlējis arī tādās komandās kā Filadelfijas ''76xers'', Denveras ''Nuggets'' un Detroitas ''Pistons'', vidēji spēlē gūstot 27,1 punktu.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +4 [+] [-]

, 2009-09-09 19:20, pirms 15 gadiem
Jau nba.com rakstiits, ka aiversons speelees memfisa!

  -1 [+] [-]

, 2009-09-09 19:26, pirms 15 gadiem
Lai arī Memfisa ir vājāka par Detroitu, arī nākamsezon, manuprāt, AI iesaistīsies spēlē no rezervistu soliņa, jo priekšā jau ir Ou Džejs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-09 19:39, pirms 15 gadiem
Kerchs rakstīja: Lai arī Memfisa ir vājāka par Detroitu, arī nākamsezon, manuprāt, AI iesaistīsies spēlē no rezervistu soliņa, jo priekšā jau ir Ou Džejs..
Vecīt, mēs runājam par AIVERSONU!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-09-09 20:48, pirms 15 gadiem
We ain't talk about PRACTICE, we talk about GAME!

     [+] [-]

, 2009-09-09 22:29, pirms 15 gadiem
Kerchs rakstīja: Lai arī Memfisa ir vājāka par Detroitu, arī nākamsezon, manuprāt, AI iesaistīsies spēlē no rezervistu soliņa, jo priekšā jau ir Ou Džejs..
nav vins PG

  +1 [+] [-]

, 2009-09-09 22:43, pirms 15 gadiem
1/2 Man 1/2 Beast rakstīja: We ain't talk about PRACTICE, we talk about GAME!
Jeee man we talk abaut Game, we talk abaut A.I.!!! The answer will be back in this!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-09 23:54, pirms 15 gadiem
Acīm redzot tā arī nekad Aiversons sev pirkstā neuzmauks NBA čempiona gredzenu! JA nu vienīgi viltojumu Bet, kas to, lai zin - NBA nu nebūtu tā līga, kur nevarētu notikt pārsteigumi

  -1 [+] [-]

, 2009-09-09 23:59, pirms 15 gadiem
MLee rakstīja: man tiešām šodien ir pie dir sas, kur viņš spēlēs
aizsss savu muti!!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-10 00:48, pirms 15 gadiem
feelbest rakstīja: Acīm redzot tā arī nekad Aiversons sev pirkstā neuzmauks NBA čempiona gredzenu! JA nu vienīgi viltojumu Bet, kas to, lai zin - NBA nu nebūtu tā līga, kur nevarētu notikt pārsteigumi
Tādēļ jau arī līgums ir tikai uz 1 sezonu, kuras laikā Aiversonam būs jāpierāda, ka viņš var mainīt savu attieksmi pret treniņiem, ka viņš var samierināties ar trenera norādījumiem, neatkarīgi no tā, vai viņam jāizpilda spēles plāns, vai jānāk no soliņa.

Jo tikai viņa attieksme bija vainīga pie tā, ka šovasar praktiski neviens klubs negribēja riskēt, paņemot A.I komandā, jo nekas cits šim spēlētājs netrūkst - galvenais pašam saprat, kādā veidā viņš var dot vislielāko ieguldījumu, un turēties pie tā....šad tad tomēr vajag nolikt pie malas pašlepnumu....viņam ir tikai 34 gadi - par agru vēl padoties!

Lai veicās....