Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apslimušais Novickis: "Ceru beidzot izgulēties"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Apslimušais Novickis: "Ceru beidzot izgulēties"
Neveselais Dirks Novickis atelpas brīžos ietinis galvu dvielīFoto: AFP/Scanpix

Dalasas „Mavericks” līderis Dirks Novicks par aizvadītajā naktī izcīnīto uzvaru (86:83) pret Maiami „Heat” pateicās komandas biedriem. Ar drudzi sasirgušais vācu uzbrucējs cer beidzot izgulēties un būt gatavs ceturtdienas piektajai spēlei.

„Viņi mūs apspēlēja pēdējā ceturtdaļā, savukārt paši neizdarījām to, kas bija jādara abos laukuma galos. Pat neskatoties uz vairākām veiksmīgām darbībām aizsardzībā, uzbrukumā iestrēgām, pietrūka komunikācijas un efektivitātes. Tāpēc arī esam tur, kur esam. Abas komandas izpildījušas uzdevumu pirmajās četrās spēlēs – uzvarēt vismaz vienu maču viesos. Tagad jākoncentrējas piektajai spēlei, pēc kuras kāda komanda būs vadībā sērijā,” teica Maiami vienības treneris Eriks Spolstra.

„Heat” treneris Lebrona Džeimsa vājo sniegumu (astoņi punkti) komentēja ar to, ka Džeimsam spēles laikā uzbrukumā maz bijuši komfortabli brīži, kurus nespēja radīt komandas biedri. Pie tā tiks strādāts, raugoties nākamās spēles virzienā.

„Dalasa tika kritizēta pēdējās dienās, kas viņiem deva papildus lādiņu. Aizsardzībā nospēlējām labi, tāda līmeņa komandu noturot uz 86 punktiem un 39% precizitātē metienos no spēles. Izvirzoties vadībā ar +9 pēdējā ceturtdaļā, mums bija jāuzvar šī spēle, taču nespējām pabeigt iesākto gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Tas mums nav raksturīgi, pie tā jāstrādā līdz nākamajai spēlei,” piebilda Spolstra.

„Mavericks” treneris Riks Kārlails slavēja savas vienības spēli aizsardzībā: „Mūsu aizsardzībā pēdējā ceturtdaļā bija fantastiska! Spēles sākumu izgāzām. Pirmajā ceturtdaļā viņiem bija deviņas atlēkušās bumbas uzbrukumā. Turpinājumā uzlabojām aizsardzību, pie sava groza zaudējot vēl tikai sešas bumbas.”

Teksasas kluba treneris atzina, ka komandas superzvaigznei Dirkam Novickim bija drudzis, kā rezultātā gatavošanās spēlei bijusi nepilnvērtīga: „Rīta treniņā viņš nepiedalījās, jo devām laiku atpūtai. Dirkam neizdevās normāli gulēt pagājušajā naktī. Zinājām, ka pirmais puslaiks viņam būs smags. Otrajā puslaikā jau bija labāk, viņš izdarīja visu, ko vien varēja. Ja pats nemeta, tad veidoja labas uzbrukumu iespēja komandas biedriem. Novickis ir viens no visu laiku labākajiem spēlētājiem. Viņu ļoti cieš sedz, tāpēc iniciatīva bieži vien jāuzņemas citiem, piemēram, Džeisona Terijam. Ideālos apstākļos vēlētos Dirku izmantot biežāk.”

Savukārt pats Dirks Novickis pauda cerību būt gatavam piektajai spēlei: „Nebija viegli, nācās smagi cīnīties. Aizsardzība mums patiešām palīdzēja, arī labas metienu pozīcijas. Tagad ceru beidzot izgulēties, uzņemt zāles un tad, cerams, doties laukumā ceturtdien. Šoreiz aizmetu garām daudz vieglu metienu, bet komandas biedri izglāba ar saviem metieniem. Par pēdējo metienu. Gribēju vēl vairāk novilkt laiku, taču tad ieraudzīju brīvu zonu un devos uzbrukumā. Ceturtdien būs liela spēle, cerams, varēsim uz Maiami doties ar 3-2 pārsvaru.”

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2011-06-08 09:28, pirms 13 gadiem
uzņemt zāles. haha.

  +5 [+] [-]

, 2011-06-08 09:30, pirms 13 gadiem
Virsraksts nedaudz debīls.
Slimais Novickis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-08 09:35, pirms 13 gadiem
We no speak americano.

     [+] [-]

, 2011-06-08 09:36, pirms 13 gadiem
Saka jau, ka slims ir cilvēks, ja viņam ar galvu kaut kas nav kārtībā, vai kādi citi defekti apziņā, ja ir drudzis, tad saka apslimis..

  +5 [+] [-]

, 2011-06-08 09:37, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: We no speak americano.
Tā jau Slaktera dziesma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-06-08 09:46, pirms 13 gadiem
Slims vai neslims, kāda starpība virsrakstam.. Galvenais tas, ka pašlaik viņš ved Mavs, lai dabūtu to kausu!!!
Lai tā būda rūc!

  +3 [+] [-]

, 2011-06-08 09:51, pirms 13 gadiem
Mošk APSLIMUŠAIS Novickis?

  +2 [+] [-]

, 2011-06-08 10:55, pirms 13 gadiem
„Heat” treneris Lebrona Džeimsa vājo sniegumu (astoņi punkti) komentēja ar to, ka Džeimsam spēles laikā uzbrukumā maz bijuši komfortabli brīži, kurus nespēja radīt komandas biedri. Pie tā tiks strādāts, raugoties nākamās spēles virzienā.

Nu sorry, bet LBJ ir superzvaigzne. Iedot tikai bumbu un viņam pašam jābūt spējīgam izveidot sev uzbrukuma situāciju. Muļķīgs attaisnojums.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-08 11:57, pirms 13 gadiem
chunte rakstīja: „Heat” treneris Lebrona Džeimsa vājo sniegumu (astoņi punkti) komentēja ar to, ka Džeimsam spēles laikā uzbrukumā maz bijuši komfortabli brīži, kurus nespēja radīt komandas biedri. Pie tā tiks strādāts, raugoties nākamās spēles virzienā.

Nu sorry, bet LBJ ir superzvaigzne. Iedot tikai bumbu un viņam pašam jābūt spējīgam izveidot sev uzbrukuma situāciju. Muļķīgs attaisnojums.
NU noklausoties oriģinālo intervijas fragmentu taps skaidrs, ko patiesībā domāja treneris... Vai arī drusku piedomājat var labi saprast arī no latviskotā varianta