Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Derouzens ar 74 miljonu līgumu kabatā pievienojas Sakramento "Kings"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Derouzens ar 74 miljonu līgumu kabatā pievienojas Sakramento "Kings"
Demārs Derouzens. Foto: Kamil Krzaczynski/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Sakramento "Kings" pievienojies Demārs Derouzens, kurš parakstījis 74 miljonus dolāru vērtu līgumu uz trīs gadiem.

Demārs Derouzens līgumu parakstīja ar Čikāgas "Bulls", vienošanās rezultātā uzreiz tiekot aizmainīts uz Sakramento "Kings". Darījumā iesaistīta arī trešā komanda. "Kings" uz Čikāgu aizsūtījusi aizsargu Krisu Duarti, divas drafta otrās kārtas izvēles un naudas kompensāciju, kamēr Sanantonio "Spurs" saņēmusi uzbrucēju Harisonu Bārnsu, komandām arī apmainoties ar 2031. gada drafta izvēlēm.

34 gadus vecais Derouzens, kurš pirms tam pārstāvēja Toronto "Raptors" un Sanantonio "Spurs", Čikāgā pavadīja trīs sezonas. Pirmajās divās viņš tika izvēlēts dalībai Zvaigžņu spēlē, bet aizvadītajā sezonā veterāns 79 spēlēs izcēlās ar 24,0 punktiem, 5,3 piespēlēm un 4,3 atlēkušajām bumbām.

Derouzens sestdien devās uz Sakramento, lai tiktos ar "Kings" galveno treneri Maiku Braunu, kurš starpsezonā tika pie līguma pagarinājuma. Kluba vadība cer, ka Derouzena pievienošanās kodolam, ko veido De'Ārons Fokss, Domants Sabonis un Kīgens Marejs, ļaus "Kings" pacelties jaunos augstumos.

Pirms gada "Kings" pirmo reizi kopš 2006. gada atgriezās izslēgšanas spēlēs, bet pirmajā kārtā ar 3-4 piekāpās Goldensteitas "Warriors". Savukārt aizvadītajā sezonā Sakramento ieguva 46-36 bilanci un Rietumu konferences regulārajā sezonā ierindojās devītajā vietā. Pirmajā pārspēlē par vietu izslēgšanas cīņās tika pieveikta "Warriors", bet sekoja zaudējums pret Ņuorleānas "Pelicans".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-07-07 12:30, pirms 3 mēnešiem
Lieliska mainja visām komandām. Kings, pēc pagājušā gada švakā snieguma kkas bija jādara. Bulls dabūja assetus un turpina sastāva atjaunošanu iegūstot Duarti ar mazo līgumu bet līdzīgu spēles stilu kā Derozanam. Spurs atkal pievienoja Bārnsu,
lielisku mentoru un čempionu pieredzes pienesumu. Protams drafta apmaiñas iespēja var ĺoti noderēt. Un algu saraksts arī Spurs jāaizpilda.

     [+] [-]

, 2024-07-07 14:29, pirms 3 mēnešiem
O jā šitiem speisings būs ideāls ar leiti un Derouzanu kopā

     [+] [-]

, 2024-07-07 16:52, pirms 3 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Lieliska mainja visām komandām. Kings, pēc pagājušā gada švakā snieguma kkas bija jādara. Bulls dabūja assetus un turpina sastāva atjaunošanu iegūstot Duarti ar mazo līgumu bet līdzīgu spēles stilu kā Derozanam. Spurs atkal pievienoja Bārnsu,
lielisku mentoru un čempionu pieredzes pienesumu. Protams drafta apmaiñas iespēja var ĺoti noderēt. Un algu saraksts arī Spurs jāaizpilda.
Kings švakais sniegums? pa 20 gadiem pirmo reizi plovi un švaks sniegums labrīt

     [+] [-]

, 2024-07-07 21:46, pirms 3 mēnešiem
profesorsk rakstīja: Kings švakais sniegums? pa 20 gadiem pirmo reizi plovi un švaks sniegums labrīt
Apmēram par gadu atpaliec no reālās pasaules Kādā bedrē gadu dzīvoji?

     [+] [-]

, 2024-07-07 21:52, pirms 3 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: O jā šitiem speisings būs ideāls ar leiti un Derouzanu kopā
Njā, speisings būs galīgi briesmīgs. Ja Huerters neatvērsies, būs švaki. Vajag Dāvi piesaistīt. Bet nu patreiz Derozans ar bumbu un Foxam tālmetieni jāmet. Liels jautājums vai tas strādās.