Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Thunder'' un ''76ers'' panākums NBA vasaras līgā, Gidijam ''triple-double''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Thunder'' un ''76ers'' panākums NBA vasaras līgā, Gidijam ''triple-double''
Džošs Gidijs. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt tika aizvadītas divas cīņas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Saltleiksitijas vasaras līgas ietvaros. Savu bilanci ar panākumu papildināja Oklahomsitijas ''Thunder'' un Filadelfijas ''76ers''.

Oklahomsitijas ''Thunder'' - Memfisas ''Grizzlies''

• Pēc līdzvērtīga pirmā ceturkšņa ''Thunder'' sāka atrauties. Pēc puslaika komandai bija +5, bet pēc trešās ceturtdaļas jau ievērojams +15. Memfisa nespēja atspēlēties un šoreiz Oklahomsitija izcīnīja drošu panākumu ar 87:71.

• ''Thunder'' panākumu kaldināja Džošs Gidijs, kurš maču noslēdza ar 14+10+10. Četa Holmgrena rēķinā tikmēr 11+12.

• Memfisas labā tikmēr rezultatīvākais bija Kenets Loftons. Viņš maču noslēdza ar 19 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām, trim rezultatīvām piespēlēm un pārtvertu bumbu.

Jūtas ''Jazz'' - Filadelfijas ''76ers''

• Spēle bija ļoti līdzvērtīga un līdz tās izskaņai nebija skaidrs, kura vienība triumfēs. Praktiski visās statistikas ailītēs mājoja līdzsvars. ''76ers'' komandai izcīnīt uzvaru šoreiz palīdzēja fakts, ka vienībai bija par deviņām kļūdām mazāk. Beigās ''76ers'' triumfs ar 86:82.

• Filadelfijas panākumā pamatus ielika Čārlzs Basejs, kurš maču noslēdza ar 17 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četrām pārtvertām bumbām.

• Jūtas rindās rezultatīvākais tikmēr bija Bruno Kaboklo ar 16 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm un tik pat pārtvertām bumbām, kā arī bloķētiem metieniem.

     [+] [-]

, 2022-07-07 08:34, pirms 2 gadiem
Gidijs ir labs spēlētājs, ienāks pieredze un būs labs!

     [+] [-]

, 2022-07-07 10:12, pirms 2 gadiem
Kenets Loftons vnk iznīcināja Holmgrīnu zem groza

     [+] [-]

, 2022-07-07 12:28, pirms 2 gadiem
pinkainis rakstīja: Kenets Loftons vnk iznīcināja Holmgrīnu zem groza
abi ir arī U-19 pasaules čempioni, kur abi bija līderi