Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Coach K": "Dūkā strādāšu līdz karjeras beigām"

Andrejs Siliņš

"Coach K": "Dūkā strādāšu līdz karjeras beigām"
Maiks Kžiževskis
Foto: AP

Pekinas zelta ASV basketbola izlases galvenais treneris Maiks Kžiževskis noliedzis, ka taisītos pievienoties kādam Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubam, norādot, ka vēlas strādāt ar Dūkas universitātes komandu visu atlikušo karjeru.

Nesen parādījās runas, ka Kžiževskis varētu doties uz Losandželosas "Lakers", kas jau reiz piedāvāja trenerim lgumu par 40 miljoniem, ko gan speciālists noraidīja. Pats treneris šādas jaunas baumbas noliedz: "Es netaisos strādāt "Lakers", viņiem jau ir viens no izcilakajiem treneriem. Nezinu, kur šādas baumas sākās, bet nav bijis nekas tāds, kas tām varētu būt par pamatu. Es nekad nepametīšu Dūku pirms trenera karjeras beigām."

"Es labak turos nostāk no šādām baumām, jo nevēlos, lai Dūkā kāds domātu, ka es izskatu citas darba iespējas. Gatavojos uzsākt 30. gadu kā komandas treneris Dūkā, un joprojām neredzu [šī darba] finiša līniju. Zinu, ka ta pienaks kādā brīdī, bet manā nākotnes vīzijā tas pagaidām nav," teic "Coach K", kurš varētu strādat arī nākamajā ASV izlasē, kuras galvenais mērķis būs Londonas olimpiskās spēles 2012. gadā. Tomēr ļoti iespējams, ka Kžiževskis vairs nebūs galvenais treneris.

ASV izlases vadība jauno galveno komandas treneri plāno nosaukt preses konferencē 21. jūlijā Lasvegasā, kas pēdējo gadu laikā kļuvusi par izlases bāzes vietu.

Izmantotie resursi:
The Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: bigkaktus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +18 [+] [-]

, 2009-07-07 19:40, pirms 15 gadiem
Siliņ, ja jau latviešiem ir raksturīgi mainīt rakstību citu valodu vārdiem, tad vismaz var iziet no izrunas un nevis vienkārši rakstīt kaut ko.

Dūka - nē
Djūka - jā

  +4 [+] [-]

, 2009-07-07 19:57, pirms 15 gadiem
DŪKA ahahaa

  +5 [+] [-]

, 2009-07-07 20:15, pirms 15 gadiem
tapat izcils treneris.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-07 20:19, pirms 15 gadiem
LV White rakstīja: tapat izcils treneris.
Noteikti,to ko neizdarīja Larījs Brauns 2004.gadā ar ASV izlasi ,tad to izdarīja Maiks Križevskis.