Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bumbai jākustas vairāk: ''Mavericks'' atziņas pēc zaudējuma Bostonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bumbai jākustas vairāk: ''Mavericks'' atziņas pēc zaudējuma Bostonā
Kairijs Ērvings un Luka Dončičs. Foto: AFP/Scanpix

Tikai deviņas rezultatīvās piespēles pirmajā NBA finālspēlē pret Bostonas ''Celtics'' atdeva Dalasas ''Mavericks'' komanda. Pēc spēles Džeisons Kids, Luka Dončičs un Kairijs Ērvings komentēja šo apstākli, nonākot pie secinājuma, ka nākamajā spēlē jābūt nozīmīgiem uzlabojumiem bumbas kustībā.

Pēc zaudējuma pirmajā NBA finālspēlē pret Bostonas ''Celtics'' (89:109) secinājumi būs jāizdara Dalasas ''Mavericks''. Klubs guva vismazāk punktus šajā izslēgšanas spēļu laikā (89), turklāt atdeva tikai deviņas rezultatīvās piespēles. Kluba līderim Lukam Dončičam tikai viena piespēle - pirmajā ceturtdaļā Pīdžejam Vašingtonam.

''Mums ir jākustina bumba,'' pēc spēles nedaudz neapmierināts par šo faktu bija kluba galvenais treneris Džeisons Kids. ''Pārāk daudz spēlējām individuāli. Mēs noteikti uzlabosim šo rādītāju otrajā spēlē.'' Kluba līderim Lukam Dončičam bija savs skaidrojums, kāpēc spēles laikā neizdevās izbrīvēt brīvus triecienus grozā no augšas vai brīvus tālmetienus komandas biedriem.

''Viņi pārsvarā spēlēja viens uz viens aizsardzību. Viņi nesūtīja palīdzību aizsardzībā pārāk bieži, un tamdēļ citiem neradījās brīvās iespējas,'' lakonisks bija ''Mavericks'' līderis, kurš spēli noslēdza ar 30 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām. Visbiežāk viņu sedza Džeilens Brauns.

Zemāko metienu precizitāti 14 fināla spēlēs iekrāja Kairijs Ērvings, metot tikai ar 31.6% precizitāti. Samērā bieži viņu izsvilpa Bostonas līdzjutēji katrā reizē, kad viņš pieskārās bumbai. ''Bumbai jākustās nedaudz labāk. Tas sākas no manis - man ir jākontrolē ātrums, jāatrod vieglās iespējas komandas biedriem un jāadaptējas tam, kā viņi pret mums spēlē. Šī būs jautra sērija.''

Sērijas otrā spēle gaidāma naktī uz pirmdienu Bostonas ''Celtics'' laukumā. Līdz šim divās no trīs sērijām tieši otrajā spēlē ''Celtics'' piedzīvojuši vienīgos divus zaudējumus šajā ''play-off'' laikā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2024-06-07 11:15, pirms 2 nedēļām
Dončičam ir jākustas ātrāk-ievadot uzbrukumus un atgriežoties atpakaļ aizsardzībā-ne jau bumbā vaina

     [+] [-]

, 2024-06-07 15:50, pirms 2 nedēļām
Kairijs pats iebrauca auzās,nav ko nesodīti mīdīt kājas pret Leprikonu,tagad var dzīvot ar lāstu uz kakla! čelam jau tā noveicās,ka nepielīda pie īru kurpnieka zelta poda! 💰

     [+] [-]

, 2024-06-07 22:23, pirms 2 nedēļām
striker rakstīja: Dončičam ir jākustas ātrāk-ievadot uzbrukumus un atgriežoties atpakaļ aizsardzībā-ne jau bumbā vaina
Dončičam vienkārši jākustina bumbu ātrāk!