Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" piedāvājusi galvenā trenera darbu Bērdam

Andrejs Siliņš

"Cavaliers" piedāvājusi galvenā trenera darbu Bērdam
Larijs Bērds
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) lielākā šīs starpsezonas neveiksminieka Klīvlendas "Cavaliers" kluba vadība piedāvājusi galvenā trenera darbu leģendārajam basketbolistam Lerijam Bērdam, kurš pēdējos gados veicis Indianas "Pacers" prezidenta pienākumus.

Pēc pagājušās sezonas, kad komandai atkal neizdevās aizsniegties līdz čempiontitulam un pat ne tikt finālā, kluba vadībai bija jāpieņem smags lēmums - no galvenā trenera amata jāatbrīvo Maiks Brauns. Lai arī Brauns bija izveidojis labu kolektīvu, un neviens no spēlētājiem nepauda nekāda veida neapmierinājumu ar trenera darbu, uzstādītie mērķi tā arī netika sasniegti vairāku gadu garumā.

Tas notika vēl pirms Lebrons Džeimss bija licis vilties visai Klīvlendai, paziņojot savu lēmumu pamest komandu un nepagarināt ar to līgumu. Līdz ar to kluba vadība jaunā galvenā trenera amatā meklēja speciālistu, kura personība būtu tīkama tieši Džeimsam. Beigu beigās klubs noslēdza līgumu ar Baironu Skotu, taču tas nelīdzēja - Lebrons tik un tā nolēma pārcelties uz siltāku dzīvesvietu.

ESPN rīcībā esošā informācija liecina, ka pirms Bairona Skota oficiālās piesaistīšanas "Cavaliers" vadība kontaktējusies arī ar Indianas "Pacers" prezidentu Lariju Bērdu, lai piedāvātu trenera darbu. Bērda vienīgā pieredze galvenā trenera darbā bijusi tieši ar "Pacers" klubu trīs gadu garumā (no 1997. līdz 2000. gadam). Šajā laikā Bērds saņēma arī NBA Gada labākā trenera atzinību.

Izmantotie resursi:
ESPN

  -3 [+] [-]

, 2010-10-06 09:26, pirms 14 gadiem
Tas viņam varētu būt kā izaicinājums, vai spēs iekļut PO, jo ši komanda viena no sī gada NBA lielākajām zaudētāju komandām uz sastāvu, nav James, Delonte, Varezhao + gan jau vēl kāds.

  -4 [+] [-]

, 2010-10-06 09:28, pirms 14 gadiem
Izskatās, ka Klīvlenda grib riktīgi atriebties Džeimsam .

  +4 [+] [-]

, 2010-10-06 10:12, pirms 14 gadiem
ShanonBrown rakstīja: Tas viņam varētu būt kā izaicinājums, vai spēs iekļut PO, jo ši komanda viena no sī gada NBA lielākajām zaudētāju komandām uz sastāvu, nav James, Delonte, Varezhao + gan jau vēl kāds.
Domā, ka Varezhao visu sezonu par vectētiņa nāvi sēros?
Vestu, domāju, ka Sessions pilnībā aizstās + Gibsonam dos lielāku lomu komandā.

  +2 [+] [-]

, 2010-10-06 10:25, pirms 14 gadiem
AlterB rakstīja: Domā, ka Varezhao visu sezonu par vectētiņa nāvi sēros?
Vestu, domāju, ka Sessions pilnībā aizstās + Gibsonam dos lielāku lomu komandā.
un kursh aizstaas LeBronu???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja