Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" paraksta līgumu ar snaiperi Meisonu

"Knicks" paraksta līgumu ar snaiperi Meisonu
Rodžers Meisons "Spurs" rindās
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" parakstījis viena gada līgumu ar aizsargu Rodžeru Meisonu. Iepriekšējās divas sezonas Meisons pavadīja Sanantonio "Spurs" klubā.

Ņujorkas klubs nolēma parakstīt līgumu ar Meisonu pēc tam, kad neizdevās savā īpašumā iegūt Šenonu Braunu. Avoti vēsta, ka nākamajā sezonā Meisons nopelnīs 1.4 miljonus dolāru. Sešās sezonās NBA aizsargs ir pārstāvējis četrus klubus - Čikāgas "Bulls", Toronto "Raptors", Vašingtonas "Wizards" un Sanantonio "Spurs". Divas sezonas Meisons ir spēlējis arī Eiropā, pārstāvot Pireju "Olympiacos" un Jeruzalemes "Hapoel". Vidēji spēlē savā karjerā snaiperis ir guvis 7.2 punktus, bet pagājušajā sezonā Meisona kontā 6.3 punkti un 2.1 atlēkusī bumba. Aizsargs ir pazīstams ar savu spēli maču galotnēs, kad "Spurs" sastāvā pēdējās sekundēs ir spējis izraut uzvaru vairākās spēlēs.

Ņujorkas "Knicks" bija ieinteresēti arī Portlendas "Trailblazers" spāņu aizsarga Rūdija Fernandeza pakalpojumos, tomēr darījums neesot noticis, jo "Knicks" prezidents Donijs Volšs neesot vēlējies atdot nākotnes drafta pirmās kārtas izvēli.

Rodžera Meisona uzvaru nesošais metiens pret Losandželosas "Lakers"

Izmantotie resursi:
New York News, Traffic, Sports, Weather,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-08-06 20:28, pirms 14 gadiem
Beidzot kkas jauns no Knicks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-08-06 21:05, pirms 14 gadiem
karlliis rakstīja: Beidzot kkas jauns no Knicks.
tad jau Stademaiers jau ir kautkas vecs

  -1 [+] [-]

, 2010-08-06 21:33, pirms 14 gadiem
Nu tagad man ĻOTI patīk "Knicks".

     [+] [-]

, 2010-08-07 11:35, pirms 14 gadiem
Tāds, kāds viņš bija 09/10 sezonā viņš Spurs nav vajadzīgs.