Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Portlenda nepalaiž Taibulu uz Teksasu un pielīdzinās 33 miljonu piedāvājumam

Emils Ozerinskis

Portlenda nepalaiž Taibulu uz Teksasu un pielīdzinās 33 miljonu piedāvājumam
Matiss Taibuls. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas ierobežoti brīvais aģents Matiss Taibuls, kurš piekrita Dalasas "Mavericks" 33 miljonu piedāvājumam, paliks Oregonā, jo Portlendas "Trail Blazers" nolēmusi pielīdzināties teksasiešu izteiktajam piedāvājumam.

26 gadus vecais Matiss Taibuls Portlendā nonāca aizvadītās sezonas maiņu termiņa pēdējā dienā, kad austrālieti teju pāri visai kontinentālajai ASV sūtīja Filadelfijas "76ers". Aizsardzības speciālists Taibuls sezonas izskaņā "Trail Blaizers" sastāvā piedalījās 22 spēlēs, katru reizi dodoties sākuma pieciniekā un gūstot 7,4 punktus, kā arī izcīnot 3,5 bumbas zem groziem.

Līguma piedāvājumu Tokijas olimpisko spēļu bronzas medaļniekam izteica Dalasas "Mavericks", kuras zvaigzni Luku Dončiču un Slovēnijas izlasi Taibula pārstāvētā Austrālija uzveica olimpiskā foruma bronzas cīņā. "Mavericks" bija gatava likt galdā austrālietim 33 miljonu līgumu uz trīs sezonām. Portlenda, kurai nu jāmeklē risinājumu Deimiena Lilarda maiņas pieprasījumam, nolēma paturēt Austrālijas basketbolistu, pielīdzinoties "Mavericks" izteiktajam līguma piedāvājumam.

Tikmēr Hjūstonas "Rockets" turpina komplektēt savu jauno perimetra kodolu, vienojoties ar 26 gadus veco Āronu Holideju. Aizsargs pagājušajā sezonā spēlēja Atlantas "Hawks" rindās, 63 spēlēs gūstot 3,9 punktus un izdarot 1,4 rezultatīvas piespēles. Šajā brīvo aģentu tirgū raķetes jau piesaistīja Fredu Vanvlītu un Dilonu Bruksu, bet jauno spēlētāju draftā tika iegūts Amens Tompsons, kurš saspēles vadītāja pozīcijā konkurēs ar citu gados jauno spēlētāju Kevinu Porteru.

     [+] [-]

, 2023-07-06 23:54, pirms gada
Nav tāds Dilans Bruks!

     [+] [-]

, 2023-07-07 06:59, pirms gada
Šorīt NBA game tame runāja, ka Brownam iedots max līgums ar domu, ka mainīs prom no ķeltiem. Iespējams, ka Dame Time nonāk Ķeltos.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-07 08:55, pirms gada
draudinsh rakstīja: Šorīt NBA game tame runāja, ka Brownam iedots max līgums ar domu, ka mainīs prom no ķeltiem. Iespējams, ka Dame Time nonāk Ķeltos.
Iedodot neko nevarēs lai treidotu.Nākotnes sakarā protams. Deims negrib Bostonu un Bostona netaisās nemaz tajā cirkā ielaisties ar Deimu

     [+] [-]

, 2023-07-07 09:20, pirms gada
Nesaprotu kam Portlendai vajag to Taibulu pa 11 milj./sez. Visdrīzāk domā, ka vēl jauns un attīstīsies. Un negrib atdot assetu. Var jau saprast. Kādam būs jāmaksā tās algas, jo tur sastāvā diži daudz spēlētāju nav. Grants+Taibuls+Nurkič+Saimonss, tad trīs gadus varēs maksāt un mierīgi aizpildīt algu grīdu. Pēc Deima maiņas būs kaut kādi pēdējā gada līgumi visdrīzāk klāt (vai pāris gadu). Uzbrucēji visdrīzāk, jo pagaidām ir tikai 2 !!!

     [+] [-]

, 2023-07-07 10:19, pirms gada
No sportiskā viedokļa vispār neredzu jēgu Portlendai no Taibula. Viņš būtu noderīgs komandai, kurai ir augsti mēŗķi t.i. cīņa par titulu, bet ne jau Portlendai. Taibuls nav arī tas spēlētājs, kura talants tagad baigi attīstīsies - tipisks(labs) 3&D čalis. Protams, mēs jau nezinām kādas ir aizkulises, respektīvi - ko Blazers plāno dabūt par Lilardu, bet nu anyway.

     [+] [-]

, 2023-07-07 11:37, pirms gada
Domāju, ka pielīdzinājās, lai neatdotu pa brīvu. Varēs iemainīt kādam titula pretendentam. Thats all folks.

     [+] [-]

, 2023-07-07 17:14, pirms gada
Te ir starpība starp Portlendu un Bostonu- Portlendai nevajag Tibuli, bet pielīdzina nevis no DAL dabon kādu labumu un ar sign un trade sūta prom

     [+] [-]

, 2023-07-07 17:14, pirms gada
Emilio rakstīja: No sportiskā viedokļa vispār neredzu jēgu Portlendai no Taibula. Viņš būtu noderīgs komandai, kurai ir augsti mēŗķi t.i. cīņa par titulu, bet ne jau Portlendai. Taibuls nav arī tas spēlētājs, kura talants tagad baigi attīstīsies - tipisks(labs) 3&D čalis. Protams, mēs jau nezinām kādas ir aizkulises, respektīvi - ko Blazers plāno dabūt par Lilardu, bet nu anyway.
tikai D.. bez 3