Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs: Man jākļūst par labāku līderi

Rouzs: Man jākļūst par labāku līderi
Kendriks Perkinss un Deriks Rouzs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Čikāgas "Bulls" saspēles vadītājs Deriks Rouzs izteicies, ka nākamsezon viņam jākļūst par labāku līderi. Tāpat Rouzs uzskata, ka jāuzlabo aizsardzība un metiens.

"Man jāpiestrādā pie metiena palēcienā, pie aizsardzības un kļūšanas par līderi. Labāk jāvada komanda. Man jāspēj kontrolēt spēle nedaudz vairāk, jo esmu saspēles vadītājs," tā izteicies Deriks Rouzs, kuram sezona beigusies pēc izstāšanās no "play-off", kur viņa pārstāvētais Čikāgas "Bulls" piekāpās Bostonas "Celtics. "Esmu saspēles vadītājs, tāpēc arī nevaru vienkārši izmest septiņus metienus pēc kārtas - man ir jāskatās pēc brīvajiem komandas biedriem," sacīja Rouzs.

"Nākamsezon varu būt lielisks. Domāju, ka komandas vadīšana būs nedaudz vieglāk, jo šosezon ļoti daudz ko iemācījos. Esmu sevi ielicis labā pozīcijā. Savā debijas sezonā spēlēju savu lomu, klausījos veterānu padomos. Vienmēr ir iespējas attīstīties, tāpēc plānoju smagi strādāt, lai varētu pateikt, ka esmu tik tiešām kļuvis labāks," sola Rouzs, kurš šosezon tika atzīts par NBA gada debitantu.

Regulārās sezonas 81 spēlē 20 gadus vecais Rouzs vidēji guva 16,8 punktus un atdeva 6,3 rezultatīvas piespēles, bet septiņos "play-off" mačos vidēji 19,7 punkti un 6,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
chicagotribune.com

  -3 [+] [-]

, 2009-05-06 22:24, pirms 15 gadiem
pilniigi pieteiktu, ja pateiktu man jaaklluust labaakam nevis ''Man jākļūst par labāku līderi'' .

  +1 [+] [-]

, 2009-05-06 23:33, pirms 15 gadiem
EMINEM rakstīja: pilniigi pieteiktu, ja pateiktu man jaaklluust labaakam nevis ''Man jākļūst par labāku līderi'' .
nu bet calis grib but lideris...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-07 00:07, pirms 15 gadiem
Pilnīgi piekrītu šitam spēlētājam..ja grib kaut ko vairāk sasniekt tad ir jastrāda..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja