Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marta izcilnieki NBA - Džeimss un Durants

Marta izcilnieki NBA - Džeimss un Durants
Kevins Durants un Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

Par aizvadītā mēneša labākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) atzīti Maiami "Heat" līderis Lebrons Džeimss un Oklahomsitijas "Thunder" zvaigzne Kevins Durants.

Par aizvadītā mēneša Austrumu konferences labākā spēlētāja balvu saņēma "Heat" uzbrucējs Lebrons Džeimss, kas, starp citu, šo pagodinājumu izcīnījis jau piekto reizi pēc kārtas. Lielā mērā pateicoties tieši Džeimsa pūliņiem, marta mēnesī "Heat" aizvadīja ar neticamu bilanci 17 uzvaras un tikai viens zaudējums 27. martā pret "Bulls", kad vienlaikus pārtrūka vienības 27 uzvarēto spēļu sērija. Viņiem arī jauns NBA rekords - 17 uzvaras pēc kārtas viena mēneša laikā.

Aizvadītajos mačos Džeimss vidēji izcēlās ar 25,8 gūtajiem punktiem, 8,2 bumbām zem groziem un 7,4 rezultatīvām piespēlēm, realizējot 53% izdarīto metienu. 14 mačos viņa rēķinā 20 vairāk gūtie punkti, kā arī 13 spēlēs metieni realizēti ar vismaz 50 procentu precizitāti no spēles.

NBA rezultatīvākais spēlētājs aizvadītās 31 dienas laikā bijis "Thunder" vadošais uzbrucējs Kevins Durants. Viņa pārstāvētā Oklahomsitijas vienība aizvadītajās 17 spēlēs izcīnīja 12 panākumus, nostiprinoties Rietumu konferences galvgalī.

Individuāli marta mēnesis Durantam padevies teicams, vidēji gūti 27,6 punkti, izcīnītas 8,5 atlecošās bumbas, izdarītas 3,8 rezultatīvas piespēles, precīzi bijuši 90% izmesto soda metienu, bet metieni no spēles mesti ar 48% precizitāti. Der piezīmēt, ka 16 mačos viņš izcēlās ar vismaz 20 punktiem, septiņas reizes sasniedza 30 punktu robežu, bet astoņās spēlēs izcēlās ar diviem un vairāk bloķētiem metieniem.

Citi mēneša labākā spēlētāja kandidāti: Džefs Grīns (Celtics), Derons Viljamss (Nets), Stefans Karijs (Warriors), Rojs Hiberts (Pacers), Dveins Veids (Heat), Maiks Konlijs (Grizzlies), Dž. R. Smits (Knicks) un Tims Dankans (Spurs).

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2013-04-06 10:15, pirms 11 gadiem
te nu sezonas MVP skaidrs-tas ir Lebrons, bez nekādām ierunām
jo viņam jau 5 mēneša MVP pēc kārtas šajā sezonā!
viņš vnk ir labākais!

     [+] [-]

, 2013-04-06 10:38, pirms 11 gadiem
Dveins Veidz ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-06 12:05, pirms 11 gadiem
Mr.Eksperts rakstīja: pareizāk būtu
Dveinz Veidz
Dvein, beidz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja