Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Templs par "Bucks" uzvarēšanu: "Pie baseina viesnīcā parunājām ar "Rockets"..."

Andrejs Siliņš

Templs par "Bucks" uzvarēšanu: "Pie baseina viesnīcā parunājām ar "Rockets"..."
Rodions Kurucs un komandas biedri. Foto: EPA / Scanpix

"Teicām, ka mums nākamā spēle pret Milvoki un jautājām, ko viņi izdarīja, lai uzvarētu," pēc pārsteidzošās uzvaras pār Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienību Milvoki ""Bucks" sacīja Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" komandas biedrs Garets Templs.

"Dzīvojam vienā viesnīcā ar Hjūstonas "Rockets" un vakar runājām ar viņiem pie baseina. Teicām, ka mums nākamā spēle pret Milvoki un jautājām, ko viņi izdarīja, lai uzvarētu. Protams, ka arī "Rockets" pietrūka auguma centimetru, viņi mums iedeva vairākus padomus, ko arī ņēmām vērā," atklāja Garets Templs. "Mūsu temps uzbrukumā, dalīšanās ar bumbu un rezervistu pienesums ļāva tikt galā aizsardzībā tieši tik daudz, lai izcīnītu uzvaru."

"Šī uzvara mums ir ļoti nozīmīga. Protams, viņiem nebija Bruka [Lopeza] un Vesa [Metjūza], bet tāpat tā bija komanda, kas uzvarējusi daudz spēļu. Uzvarējām arī pirmo puslaiku [kad spēlēja arī "Bucks" vadošie spēlētāji]. Izskatījās, ka Jannis [Adetokunbo] puslaika pārtraukumā gatavojas spēlēšanai arī otrajā puslaikā. Šī uzvara ir ļoti svarīga pārliecībai. Mums pret viņiem varētu būt jāspēlē pirmajā ["play-off"] kārtā, tāpēc gribējām parādīt, ar ko jārēķinās," turpināja aizsargs, kurš mačā trāpīja piecus trīspunktniekus un sakrāja 19 punktus.

"Nets" Orlando "burbulī" vada pagaidu galvenais treneris Žaks Vons, bet Templs neuzskata, ka tam ir liela nozīme: "Cenšamies izcīnīt uzvaras. Neesam šeit ieradušies tikai paākstīties vai izcīnīt psiholoģiskās uzvaras, cenšamies uzvarēt spēlēs. Viņš ir tieši tāds, kādu iedomājos. Nekas cits. Viņš ir spēlētāju treneris un zina, kā motivēt. Viņš ļauj demonstrēt labāko sniegumu un dod lielu pārliecību uzbrukumā. Viņš iederas lieliski, viņš ir perfekts treneris šai situācijai."

Šī kļuva par negaidītāko uzvaru NBA vairāk nekā 27 gadu laikā, ja ņem vērā pirms mača izliktās prognozes, kas noteica, ka "Bucks" ir favorīti ar 19 punktu pārsvaru. Lielāks pārsteigums tika fiksēts 1993. gada aprīlī, kad "Mavericks" pieveica Sietlas "SuperSonics", kas pirms mača bija favorītu ar 19,5 punktiem. Pēdējo 30 sezonu laikā tikai divos no 51 gadījuma komanda, kas bijusi favorīte ar vismaz 19 punktiem, nav uzvarējusi.

"Nets" šajā mačā bija ne vien bez savām zvaigznēm, kas izvēlējās nespēlēt Orlando vai arī nevar to darīt veselības problēmu dēļ (Kairijs Ērvings, Kevins Durents, Spensers Dinvidijs, Deandrē Džordans, Taurīns Prinss), bet pieteikumā nebija arī šī brīža sastāvā vadošo spēlētāju (Džo Heriss, Džerets Alens, Keriss Leverts). No pamata piecinieka spēlētājiem tikai Garetam Templam šosezon iepriekš bija nācies doties pamata sastāvā. Pārējie četri - Lenss Tomass, Rodions Kurucs, Timotī Luvavu-Kabaro un Tailers Džonsons - visi kopā iepriekš šosezon pamata piecinikā bija gājuši septiņas reizes.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com
ESPN

     [+] [-]

, 2020-08-05 11:21, pirms 4 gadiem
Milvokiem acīmredzams motivācijas trūkums.
Savukārt Bruklinas rezervisti, atšķirībā no daudzu komandu zvaigznēm, uzbrukumā kustināja bumbu. Un rezultāts neizpalika!