Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pirmajā kārtā izkritusī "Bucks" izraksta vilka pasi trenerim Budenholceram

Emils Ozerinskis

Pirmajā kārtā izkritusī "Bucks" izraksta vilka pasi trenerim Budenholceram
Maiks Budenholcers. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Milvoki "Bucks" pēc izstāšanās Austrumu konferences play-off cīņu pirmajā kārtā no galvenā trenera amata atbrīvojusi pirms diviem gadiem komandai čempiontitulu atvedušo Maiku Budenholceru.

Šosezon Milvoki "Bucks" bija NBA regulārās sezonas labākā komanda, sakrājot bilanci 58-24, kas deva tiesības uz mājas spēļu priekšrocībām visam izslēgšanas spēļu turnīram. Tomēr savu laukumu likt lietā bukiem neizdevās, pirmajā kārtā neatrodot pretenzijas pret Maiami "Heat". Piedzīvojot izgāšanos ar sērijas rezultātu 1-4, "Bucks" kļuva par sesto komandu, kas ar pirmo izsēto pozīciju sērijā piekāpusies astotās vietas vienībai.

63 gadus vecais Maiks Budenholcers desmit sezonas pildījis NBA kluba galvenā trenera pienākumus. Pirmos piecus gadus šajā postenī treneris pavadīja Atlantas "Hawks" vadītāja statusā, bet pēdējos piecus gadus Budenholcers bija pie Milvoki "Bucks" stūres, aizvedot komandu līdz 2021. gada čempiontitulam.

Maiks Budenholcers kļuvis tikai par ceturto treneri NBA vēsturē, kurš pametis savu amatu pēc vismaz 50 uzvaru izcīnīšanas regulārajā sezonā. Iepriekš tas noticis ar seškārtējās čempiones Čikāgas "Bulls" vadoni Filu Džeksonu 1998. gadā pēc pēdējās dejas, kā arī Petu Railiju, kurš 1990. gadā atkāpās no Losandželosas "Lakers" galvenā trenera posteņa. Pēdējais līdzīgais gadījums bija 2010. gadā, kad Klīvlendas "Cavaliers" šķīrās no Maika Brauna.

Pie "Bucks" komandas stūres Budenholcers guva uzvaras 69% no aizvadītajām spēlēm. 2021. gadā izcīnītais tituls bija otrais komandas vēsturē. Pirmo titulu Milvoki ieguva 1971. gadā, kad Karims Abduldžabars vēl nesa Luisa Alsindora vārdu.

Budenholceram vēl bija spēkā divu gadu līgums par aptuveni 16 miljoniem dolāru. Atbrīvotā galvenā trenera vakance būs viens no pieprasītākajiem darbiem starp līgas treneriem, jo ar Janni Adetokunbo ierindā komanda tuvākajos gados turpinās būt pretendente uz NBA čempiontitulu. Bez Milvoki "Bucks" brīvā galvenā trenera posteņa šādas vakances vēl nav aizpildītas arī Toronto "Raptors" un Detroitas "Pistons" komandās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -3 [+] [-]

, 2023-05-05 07:35, pirms gada
Pankūka, atkal. Nodrukā infu par trenera padzīšanu ganos, bet neieliek reportāžu no pleiofa spožākā pāra (GSW- Lakers) mača, kuru Goldensteita beidzot nospēlēja savā līmenī. Ak, mans kunks... (

     [+] [-]

, 2023-05-05 07:43, pirms gada
Nērss vietā?

  +1 [+] [-]

, 2023-05-05 07:59, pirms gada
Šis ir pārsteigums zinot informāciju kura iznāca nedēļu atpakaļ.
Nebūtu iznākusi tā informācija tad atlaišanai būtu pamats un neviens neko neteiktu. Visiem uzreiz mainijās viedoklis uzzinot to informāciju

P.S
Informācija-Pret Heat pirmo spēļu laikā avārija nositās Bada brālis.

  +2 [+] [-]

, 2023-05-05 08:08, pirms gada
Blin Was tik daudz iespēju dabūt labus trenerus,bet viņi patur veco un nespējīgo! Žēl, šis treneris labs Rockets-Udoka
Brīvi ir Nērss un nu jau arī šis!

     [+] [-]

, 2023-05-05 08:22, pirms gada
Nu tas laikam ir nesasniedzams sapnis - Vašingtonai jauns un labs treneris! Kā vecais rumpulēja gar soliņu, pārsvarā dziļdomīgi klusēdams (filozofs dižs laikam), tā rumpulēs vismaz nākamo sezonu. Nu tā NEVADĪT spēles ir augstākā pilotāža, Višņēvicu Pēcis maliņā, to visu redzot, nervozi pīpē, bet Knābis no padebešu maliņas, bļauj kā aptracis kovārnis.

  -1 [+] [-]

, 2023-05-05 13:07, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Šis ir pārsteigums zinot informāciju kura iznāca nedēļu atpakaļ.
Nebūtu iznākusi tā informācija tad atlaišanai būtu pamats un neviens neko neteiktu. Visiem uzreiz mainijās viedoklis uzzinot to informāciju

P.S
Informācija-Pret Heat pirmo spēļu laikā avārija nositās Bada brālis.
Pirmkārt, Badam pēc kā šāda vispār nevajadzēja atrasties uz soliņa! Tas ir skaidrs, ka nespēsi normāli veikt pienākumus. Tā kā šajā izvēlē pats vainīgs.
Otrkārt, iespējams tās problēmas bija samilzušas jau arī iepriekš un tikai tagad tas vnk izpaudās uz āru, jo bija redzams, ka arī spēlētāji īpaši nepalīdz trenerim.

     [+] [-]

, 2023-05-06 07:55, pirms gada
Varbūt tad Gianni arī atlaist par garām aizmestajiem sodiem un vēl Allenu par to,ka nezin kur grozs, un vēl Batleru, jo kāpj virs savas pakaļas. Jā kļūdas bija, bet kopumā Bucks spēlē labi. Cerams WAS dabūs viņu