Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" vasarā mēģinās iegūt "Wizards", "Suns" un "Nets" centrus

Andrejs Siliņš

"Warriors" vasarā mēģinās iegūt "Wizards", "Suns" un "Nets" centrus
Cīņā par bumbu Andris Biedriņš un Rojs Hiberts
Foto: AP/Scanpix

Līdz Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) maiņas darījumu termiņa beigām atlikušas tieši desmit dienas. Ļoti aktīvi tirgū mēģinot darboties Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" kluba vadība, taču izskatās, ka jauna centra iegūšanu klubs atliks uz vasaras starpsezonu...

"Warriors" vadība, mēģinot paveikt kādu maiņas darījumu, veikusi lielākas vai mazākas pārrunas ar gandrīz katru NBA klubu. Protams, visskaļāk izskan Monta Elisa iespējamā aizmaiņa. Reaktīvo aizsargu savās rindās vēlas redzēt Orlando "Magic", kas to saredz kā vienīgo iespēju vasarā noturēt komandā Dvaitu Hovardu. Taču "Warriors" pretī vēlas iegūt nevienu citu kā...tieši Hovardu. Tur arī sarunas iestrēgst un, jādomā, šī iespēja sevi jau ir izsmēlusi.

Latvijas basketbola līdzjutējiem vairāk varētu interesēt "Warriors" iespējas darījuma rezultātā iegūt kādu garā gala spēlētāju, kas varētu nozīmēt vai nu Andra Biedriņa došanos uz citu pilsētu vai arī nosēšanos dziļākā rezervē. Tomēr izskatās, ka pie savām desmit līdz 15 minūtēm Andris šajā sezonā Oklendas rindās vēl tiks.

"Warriors" vērsās pie Klīvlendas "Cavaliers" ar piedāvājumu iegūt brazīliešu centru Andersonu Varežao, taču saņēma atteikumu. Denveras "Nuggets" gatavi atbrīvoties no pieredzējušā Krisa Andersena, taču Oklendas klubs norādījis, ka "cilvēku-putnu" savā komandā viņi nevēlas redzēt. Argentīniešu spēka uzbrucēju Luisu Skolu gan "Warriors" labprāt redzētu komandā, taču kluba vadība neuzskata, ka "Rockets" var piedāvāt atbilstošu darījumu.

"Warriors" diezgan aktīvi runājusi ar Ņūorleānas "Hornets", taču centra Krisa Keimena piesaiste tomēr neizskatoties pārāk iespējama. No Milvoki "Bucks" Oklendu interesētu austrāliešu centrs Endrjū Boguts, taču vadība uzskata, ka "Bucks" pretī varētu prasīt pārāk daudz. Tāpat "Warriors" nav īsti ieinteresēti Vašingtonas "Wizards" centra Andreja Blačes pakalpojumos.

Toties "Warriors" interesē cits galvaspilsētas centrs Džavals Makgī, kurš gan ar īpaši gudrām rīcībām karjeras laikā nav izcēlies. Makgī līgums beigsies pēc šīs sezonas un, lai gan "Wizards" būs pirmtiesības uz jaunu līgumu, "Warriors" gatavojas šim centram piedāvāt arī savu kontraktu.

Tāpat "Warriors" vasarā gatavojas piedāvāt līgumus kādam no brāļiem Lopeziem. Ņūdžersijas "Nets" centram Brūkam Lopezam līdzīga situācija kā Makgī, kad pirmtiesības uz jaunu līgumu piederēs tieši "Nets". Maiņas darījumā jau nākamo desmit dienu laikā Lopezu "Warriors" īsti nevēlas, jo uzskata, ka komandai atlikušajā sezonas daļā ir nepieciešams centrs ar labākām spējām savākt atlēkušās bumbas. Tādu "Warriors" neredz arī Brūka Lopeza dvīņu brālī Robinā Lopezā, taču vasarā arī viņam varētu piedāvāt līgumu.

Pēc šīs sezonas "Warriors" beigsie slīgumi ar Kvame Braunu, kurš gan savainojuma dēļ komandai palīdzēja vien īsu laika posmu. Joprojām spēkā būs saistības ar Andri Biedriņu un Ekpe Judo, ja vien kāds no viņiem jau pirms tam nebūs aizmainīts...

Izmantotie resursi:
sfgate.com

Vai Andris Biedriņš atlikušajā laikā līdz maiņu termiņa beigām paliks Goldensteitā?

  • 65

  • 236

  • 46


  +4 [+] [-]

, 2012-03-05 13:28, pirms 13 gadiem
Ja vien Wariors nepiedāvās dubultu algu, tad jabrīnās par spēlētāju, kurš labprātīgi dosies uz šo komandu!! Howarda gadījumā arī dubults neizklausās saprātīgi!

 +11 [+] [-]

, 2012-03-05 13:44, pirms 13 gadiem
diemzheel, vai par laimi, warriors nekad neieguus Howardu, vieniigi 36 gadu vecumaa. andrim, visdriizaakais, ka starpsezonaa buus buyouts, jo TAA speeleet ir vienkaarshi apkaunojoshi, maigi izsakoties. jautaajums, ko AB iesaaks, eiropa domaaju, ka nav izskataams variants, NBA kaads jau notiekti piedaavaas, jautaajums vai vinjam tas vispaar interesees...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-03-05 13:52, pirms 13 gadiem
Nezinu vai Andrim ir vairs motivācija turpināt spēlēt basketbolu. Nav teikts ka čalis nekar botas uz naglas un nesāk beidzot tērēt nopelnīto naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-05 14:09, pirms 13 gadiem
Jā,Andris ir palaidies,bet uz uzskatu,ka tā dēļ,ka ir saķakarēta viņa pašapziņa.Es piekrītu,ka viņš nespēlē savā līmenī,bet cik var cilvēku no.irst?Vņam ir vajadzīgs atbalsts,lai arī kā viņš spēlētu,tāda sajūta,ka apkārt ir mežoņu bars un tad mēs brīnamies kāpēc pasaule ir tik ļauna...

 +26 [+] [-]

, 2012-03-05 14:12, pirms 13 gadiem
Stulbākais ir tas, ka Andris kā vienīgais letiņš par čaļiem no LV rada to priekšstatu NBA fanu un citu cilvēku acīs.

Diemžēl, viņš par to pat neiedomājas, ka ar savu vienaldzību bendē arī LV spēlētāju kā tādu tēlu kopumā.

Priekšstats varētu būt tāds, ka "no nabadzīgās LV atnāk perspektīvs čalis, bet naudu nedrīkst dot, jo tad saiet īsais smadzenē un nekas cits vairs neinteresē".

  +2 [+] [-]

, 2012-03-05 14:22, pirms 13 gadiem
Parak ilgi esam slavinajusi un pieversusi uzmanibu Biedrina kungam! Diemzel vina sportiska forma ir apkaunajosa vinam pasam! Klubs protams nonacis neapskauzama situacija iegrabjoties vina pakalpojumos par tadiem cipariem!

 +25 [+] [-]

, 2012-03-05 14:26, pirms 13 gadiem
Prieksh kam vinjiem centru? Lai palaistu laikumaa uz 20 min un tad noseedinaatu uz benjkja? Lai salasa PG un uztaisa starta 5 no PG, varees visi skraidiit un meetaat pa grozu

  +4 [+] [-]

, 2012-03-05 14:47, pirms 13 gadiem
runās GSW ļoti skaļi un aktīvi, bet par darbiem jau visa NBA ierēc un ne viens nopietns kadrs tur nedosies .. var tikai gaidīt, kurš viņus šoreiz apčakarēs un kautko iesmērēs - nopietnās sarunās neviens neielaižās

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 14:54, pirms 13 gadiem
brīnos par Orlando, priekš kam viņiem Monta? Lai sačakarētu komandas spēli? Drīzāk tad jāmeklē labāks saspēles vadītājs, ja ir cerība Dvaitu noturēt, bet par ko stipri šaubos

  +4 [+] [-]

, 2012-03-05 14:56, pirms 13 gadiem
senscore rakstīja: Stulbākais ir tas, ka Andris kā vienīgais letiņš par čaļiem no LV rada to priekšstatu NBA fanu un citu cilvēku acīs.

Diemžēl, viņš par to pat neiedomājas, ka ar savu vienaldzību bendē arī LV spēlētāju kā tādu tēlu kopumā.

Priekšstats varētu būt tāds, ka "no nabadzīgās LV atnāk perspektīvs čalis, bet naudu nedrīkst dot, jo tad saiet īsais smadzenē un nekas cits vairs neinteresē".
tu pats krievs pēc tautības? vai neorientējies NBA?
Biedriņš ir vienīgais, kurš radīja priekšstatu, ka arī Latvijā var izaugt NBA spēlētājs - pirms tam par šo nomali neviens neko nezināja (paldies Marčuļonim ka te iemānīja Mullinu).

Kopumā AB viņus apspēlēja vienos vārtos - radīja pareizo priekšstatu, noslēdza gudru līgumu un nopelnīja naudu visam mūžam. Atšķirībā no nēģeriem, kas padsmit gadus tur sitās mokās, bet pēc karjeras (ar jau sabeigtu veselību) vairākums ātri vien bankrotē/nonarkojas ..

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 15:08, pirms 13 gadiem
kā var būt sabalsots visvairāk par variantu kas nemaz vispār praktiski nav iespējams?

kārtējā nekompotence un basketbola nezināšana LV fanu un sc. autoru vidū!

viņu nevar ATBRĪVOT jo GSW jau izmantoja amnestiju un Čārliju Belu un cik man zināms tad klubs to var darīt reizi 3 gados tātad biedriņu nevar ne amnestēt ne arī atlaist,
AIZMAINĪT arī praktiski nav iespējams, ja nu vienīgi komplektā ar kādu no komandas līderiem(Curry vai Ellis) vai arī nosūtīt uz D-līgu lol.

     [+] [-]

, 2012-03-05 15:52, pirms 13 gadiem
Manuprāt, priekš viņa paša vislabākais variants būtu kādu laiku paspēlēt D-līgā, varbūt tur viņa attieksme, un psiholoģiskais stāvoklis mainīsies uz labo pusi.

Bet, ja nu tas ir trenera nospraustais mērķis, neļaut Andrim mest, bet savākt tikai bumbas.....???

  +3 [+] [-]

, 2012-03-05 15:57, pirms 13 gadiem
ja gaidāmajā starpsezonā GSW darbosies tik pat "aktīvi" un "veiksmīgi" kā iepriekšējā, tad neko labāku par iespēju pagarināt līgumu ar Kwami viņi nedabūs! skaidrs, ka šobrīd par GSW galveno prioritāti jābūt opcijai jebkurā veidā aizmainīt prom Biedriņu, bet nē - tā vietā moka Andri, mokās paši un jēgas nav pilnīgi nekādas...

  +4 [+] [-]

, 2012-03-05 16:07, pirms 13 gadiem
Viņi paši zin ko vēlas??? Tur tas nepiekrīt, tur mēs nepiekrītam, tas nemāk īsti spēlēt, tas pārāk daudz prasa utt

  -3 [+] [-]

, 2012-03-05 16:31, pirms 13 gadiem
vai kāds vispār saprot, par ko Biedriņam maksā 9 !!! citronus

  +4 [+] [-]

, 2012-03-05 16:43, pirms 13 gadiem
Da labi viņu kā karstu kartupeli jau cik sezoans grib iemainīt, bet turpina pūt. Diemžēl skills ir nodzerts, bet ne jau komanda ir vislielākais iemesls neveiksmei NBA karjerā, bet paša attieksme.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 16:45, pirms 13 gadiem
Mana prognoze, nobumbulēs atlikušos gadus un tad paņems kaut kādā komandā 5 miljonu līgumu smukā pilsētā, ASV un varēs bumbulēt tālāk.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 16:48, pirms 13 gadiem
Samērā loģisks solis, jo nu tas mūsu letiņš ir palicis galīgi impotents...

  +2 [+] [-]

, 2012-03-05 16:48, pirms 13 gadiem
semerjaks rakstīja: vai kāds vispār saprot, par ko Biedriņam maksā 9 !!! citronus
par to, ka kā viens no jaunākajiem un labākajiem centriem NBA sezonā vāca 11+11.

profesionālajā sportā nemaksā algu par to kāds tu esi šodien, bet par to kāds tu biji iepriekšējā līguma laikā un ko pats godīgi nopelnīji. Biedriņa pašreizējā snieguma novērtējumu naudu tu redzēsi viņa nākošajā līgumā (ja tāds būs) ...

  +3 [+] [-]

, 2012-03-05 18:41, pirms 13 gadiem
Es domāju, ka ar šo soli Warriors vēlreiz sevi pierāda, ka pilnīgi muļķīgu organizāciju tieši spēlētāju iegūšanā gan maiņas darījumos, gan tāpat piesaistot. Nu, kā var meklēt centru visās 29 NBA komandās, tač tie centri ir atšķirīgi pēc saviem spēles stiliem, vai tad treneris nenosaka, kāda tipa centru viņš vēlas redzēt, tāda sajūta, ka ir pateikts ģenerālmenedžerim, ka mums vajadzīgs gara auguma spēlētājs centra pozīcijā un viss. Vienīgais veids, kā dabūt kaut cik sakarīgu centra spēlētāju ir parakstīt ar viņu nenormālu līgumu, savādāk neviens pie GSW nenāks.

  +3 [+] [-]

, 2012-03-05 18:45, pirms 13 gadiem
Beigās gan jau parakstīs ar to pašu McGee par astronomisku summu pēc statistikas jau normālāks centrs.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 18:56, pirms 13 gadiem
Muhahāā..tu esi kursā par to kā viņš naudu tērē? Esi redzējis seriālu ''two and half men''?-Čārlijs konkrēts viņš ir! Nauda beigsies momentā un būs jāraujas tepat kaut kur.
knaible rakstīja: Nezinu vai Andrim ir vairs motivācija turpināt spēlēt basketbolu. Nav teikts ka čalis nekar botas uz naglas un nesāk beidzot tērēt nopelnīto naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 20:50, pirms 13 gadiem
cik zinu, ne tuvu visas komandas ir izmantojušas iespēju amnestēt kādu, respektīvi kkada komanda var paņemt biedru pie sevis un izlietot uz viņu amnestiju!

     [+] [-]

, 2012-03-05 20:53, pirms 13 gadiem
B.Lopez un J.Mgee viņi nedabūs,uz R.Lopez vēl var cerēt

  +1 [+] [-]

, 2012-03-05 20:53, pirms 13 gadiem
semerjaks rakstīja: vai kāds vispār saprot, par ko Biedriņam maksā 9 !!! citronus
Par tiem daudzajiem DD kurus viņš vāca pirms līguma parakstīšanas.

     [+] [-]

, 2012-03-05 20:54, pirms 13 gadiem
DWright rakstīja: kā var būt sabalsots visvairāk par variantu kas nemaz vispār praktiski nav iespējams?

kārtējā nekompotence un basketbola nezināšana LV fanu un sc. autoru vidū!

viņu nevar ATBRĪVOT jo GSW jau izmantoja amnestiju un Čārliju Belu un cik man zināms tad klubs to var darīt reizi 3 gados tātad biedriņu nevar ne amnestēt ne arī atlaist,
AIZMAINĪT arī praktiski nav iespējams, ja nu vienīgi komplektā ar kādu no komandas līderiem(Curry vai Ellis) vai arī nosūtīt uz D-līgu lol.
Viens labojums - 1 amnestija katram klubam līdz kolektīva līguma beigām, kas, cik zinu, ir 5 gadi.

     [+] [-]

, 2012-03-05 20:56, pirms 13 gadiem
trakais_v6 rakstīja: esiet reāli,kurai komandai vajag C spēlētāju,kas knapi 1p var spēlē iemest un 2reboundus savākt? Par 9 ļimaku algas čeku?

Andris nospēlēs savu līgumu līdz galam sūdu štata karavīros,un koferiem rokās uz Jevropu
Par 9 ļimakiem un tādiem statiem protams, ka nevajag. Par normālāku ciparu arī ar tādiem statiem paņemtu.

     [+] [-]

, 2012-03-05 21:46, pirms 13 gadiem
Nav jau visām komandām par tiem Centriem jautāts?

     [+] [-]

, 2012-03-05 22:06, pirms 13 gadiem
Makgī tā būtu īstā komanda!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-05 22:21, pirms 13 gadiem
Sezonas beigās GSW visticamāk iemainīs Andri pret pāris citiem cpēlētājiem un saņems labākas drafta izvēles tiesības. Amnestēt būtu neizdevīgi, jo puse līguma jāsamaksā par švaku špīleri. Sanāks izmest naudu... Vēl opcija - nosūtīt uz D-līgu, lai patrenējas, gūst pārliecibu, savāc statistiku, un tad pāris spēles NBA un tad maiņa.

     [+] [-]

, 2012-03-06 05:06, pirms 13 gadiem
Vispār jau, nav īsti skaidrs kāpēc viņi vispār centru meklē, jo viņiem tāds nav vajadzīgs....viņiem varētu derēt tikai centrs kurš met no distances un pārsvarā centri no distances nemēdz uzbrukt un vēl retāk 3p met...no nosauktajiem B.Lopezs varētu derēt, jo tas to tik dara kā pa grozu puļī.