Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Nuggets'' īpašnieks: ''Ar šo sastāvu ieejam jaunā fāzē: tituls vai vilšanās''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Nuggets'' īpašnieks: ''Ar šo sastāvu ieejam jaunā fāzē: tituls vai vilšanās''
Džošs Kroenke. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras ''Nuggets'' īpašnieks Džošs Kroenke intervijā medijiem atklāja, ka ar šo sastāvu klubs ieiet jaunā posmā, kurā galvenais mērķis ir tikai viens - NBA titula izcīnīšana. Jebkas cits tiks uztverts kā neveiksme.

Denveras ''Nuggets'' 2019./2020. gada sezonā prata aizspēlēties līdz Rietumu konferences finālam, bet šajā sezonā tā izstājās pēc pirmās izslēgšanas spēļu kārtas, ar 1-4 zaudējot Goldensteitas ''Warriors''. Jau pēdējās divas sezonas par regulāras sezonas vērtīgāko basketbolistu tiek atzīts ''Nuggets'' līderis Nikola Jokičs, kurš, visticamāk, šajā vasarā ar vienību pagarinās līgumu par maksimālo iespējamo summu.

Šajā vasarā notikušas izmaiņas ''Nuggets'' birojā - uz Minesotas ''Timberwolves'' pārcēlies līdzšinējais basketbola operāciju prezidents Tims Konelijs, kas nozīmē, ka ģenerālmenedžeris Kalvins Būts uzņemsies lielāku atbildību. ''Nuggets'' īpašnieks Džošs Kroenke atklāja, ka līdz ar to vienība sāk jaunu etapu kluba vēsturē. ''Ar šo sastāvu mēs ieejam jaunā fāzē, kas ir: tituls vai vilšanās. Šī ir pirmā reize, kad šādi vārdi tiek teikti šajā hallē,'' medijiem pauda īpašnieks. ''Mums ir divkārtējais līgas MVP, kā arī divi Zvaigžņu spēles kalibra basketbolisti, kuri atgriezīsies ierindā pēc savainojumiem. Domāju, ka nekad neesam bijuši tik koncentrējušies uz šo mērķi, cik šobrīd,'' turpināja kluba īpašnieks.

Kroenke gan minēja, ka cīņa par titulu sajūsmina gan viņu, gan viņa padotos. ''Tas gan nāk komplektā ar lielu spiedienu. Vairs neesam pastarīši, kuri ir patīkami zēni no Denveras. Kad būsim veseli un demonstrēsim, uz ko esam patiesi spējīgi, citas komandas mums pievērsīs krietni lielāku uzmanību.''

Līgas finālā Denvera spēlējusi tikai reizi, to darot tālajā 1975./1976. gada sezonā. Tikmēr sešas reizes ''Nuggets'' spēlējusi Rietumu konferences finālā - bez 2019./2020. gada sezonas pēdējos gados to klubs paveicis arī 2008./2009. gadā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/denver-nug...

     [+] [-]

, 2022-06-04 22:09, pirms 2 gadiem
Nesavtības paraugstunda